Wko

Hur man packa för en vecka hemifrån

Om du ska iväg för lite och vet inte hur mycket man ska ta (eller vad man ska ta) här handboken förklarar exakt vad du behöver troligen.

Steg

Hur man packa för en vecka hemifrån. Se till att du vet exakt hur många dagar du ska vara borta.
Hur man packa för en vecka hemifrån. Se till att du vet exakt hur många dagar du ska vara borta.
 1. 1
  Se till att du vet exakt hur många dagar du ska vara borta. Om dess för 5 dagar, packa för sex skull. Ha alltid en "just-in-case" outfit.
 2. 2
  Gör en lista på allt du använder på en dag. Packa för antal dagar du kommer att vistas plus ett. Kom ihåg badkläder (om det är tillämpligt), pyjamas, och jackor (om den är tillämplig).
 3. 3
  Börja med din plats: Kommer du vara en vän eller familjemedlem hem där man kan använda sina artiklar ibland? Eller kommer du att vara på ett hotell där allt inte ges? Göra tvätten kan vara tidskrävande och dyra och oftast, bara upp skala hotell erbjuder en tvättservice. Denna tjänst kan vara bra, men det är dyrt!
 4. 4
  Börja med huvudet: Schampo och balsam, gel, spray, din egen borste och kam (du aldrig ha fastnat med löss), etc.
 5. 5
  Packa för ditt ansikte. Använder du krämer eller rengöringsmedel som du behöver? Ta en tandborste och prov medelstora tub pasta. Om du inte har en tandborsthållare använda en baggy. Packa ingenting över 100 ml i handbagaget - dekantera alla större toalettartiklar i 100ml flaskor, eller säkerheten på flygplatsen kommer att ta dem.
 6. 6
  Pack kläder. Försök att hålla det ganska neutralt så att allt kan gå med något, och glöm inte under kläder och pyjamas! (Du kanske vill ha lite extra underkläder, så packa för så många dagar som du vistas plus minst två - det skadar aldrig att vara säker.) En bra sak att göra är att packa fyra par shorts / kjolar och 9 tee- skjortor eller toppar väst och matchande flip-flops.. Kom också ihåg att packa dem alla alltför viktiga baddräkter om denna gäst har en pool. Kom ihåg att packa badlakan, solkräm och annat pool.
  • Skor: Försök att packa så att du har kläder som matchar skorna du bär på platsen, och om inte försöka att bara packa ett annat par, det är verkligen sparar utrymme. Finns det en pool eller stranden? Du kanske bara behöver packa ett par flip-flops.
 7. 7
  Inkludera andra saker som mediciner - Du behöver bevis på att det är din om du kommer till en flygplats, så ta ett recept formulär eller något med dig.. Se till att du har tillräckligt för att hålla resan plus en dag eller två.
 8. 8
  Packa elektroniskt driftdon. Minns din mobiltelefon och dess laddare. Detta är särskilt viktigt om du är mycket långt hemifrån - du vill inte vara onåbara. Samma med din bärbara dator om du tar med det. Minns dess anslutningar och dess sladd som går till väggen för laddning. Samt med en iPod eller mp3-spelare - se till att du har USB sladd och laddare för det.
 9. 9
  Tänk på saker som kommer att underhålla dig. Dessa inkluderar tidskrifter, musik och böcker.
 10. 10
  Glöm inte dina underkläder, spendera pengar, och massor av isglass eller behandlar om du reser i en bil.
 11. 11
  Glöm aldrig de saker att hålla barnen roade. Det är inte kul om du glömmer DS eller iPod, eller ens telefon.

Tips

 • Kom ihåg att alltid packa mer än tillräckligt men inte så ditt bagage överbelastning. Kolla på vad du max vikt för resväskor är och hålla en vikt som du går vid eventuella olägenheter. En normal handbagage ersättningar är 5kg, som inte är en hel del.
 • Kontrollera att du har din packlista med dig innan du lämnar eftersom du kan packa allt med listan.
 • Om du packar och har ett barn, låt honom / henne hjälpa dig att minimera mängden tårar för när du ska iväg.
 • Bär en fras bok för språket där ni som inte alla talar ditt språk. Bara en fickformat fas bok skulle göra.
 • Kontrollera att du har allt du behöver för en flygresa.
 • Ha detta i huvudet: pass, biljetter, pengar. Håll säga om och om igen.

Varningar

 • Alltid vet om du har möjlighet att stanna extra dagar om det finns ett problem med ditt flyg / bil.
 • Glöm inte att ta med de viktigaste posterna i en kabinväska om du flyger, eller ens om du kör.
 • Om din plan är försenat efter att du har tagit till flygplatsen, lugn. Gå ta en titt omkring, men kom ihåg att hålla poppar fram och tillbaka till avgångshallen om du missar ditt flyg.

Saker du behöver

 • 5 eller 6 av par av shorts eller kjolar / byxor.
 • 8 blast, t-shirtar, eller långa sleeveskjortor
 • Din bärbara dator, mobiltelefon, elektronik etc.
 • Baddräkt, handduk, glasögon och mössa (Om du behöver en)
 • Toalettartiklar (Under 100 ml)
 • Glöm inte att ta med fina kläder när du ska ut på middag