Wko

Hur man organiserar en promenad eller springa för välgörenhet

Det finns miljontals fattiga människor idag som behöver hjälp av de av oss mer lyckligt lottade. Det skulle betyda mycket för dem. Här är några steg för att komma igång.

Steg

Hur man organiserar en promenad eller springa för välgörenhet. Ställ en mötesplats.
Hur man organiserar en promenad eller springa för välgörenhet. Ställ en mötesplats.
 1. 1
  Ställ en mötesplats. Vart ska du ha din fundraiser?
 2. 2
  Arrange när händelsen skulle ske och vilken tid.
 3. 3
  Ställ in din gästlistan. Bjud in dem som skulle vara intresserade av ditt evenemang och ge sin tid. Skapa en inbjudan eller en biljett som ska skickas ut.
 4. 4
  Förbered ett program som dina gäster kommer att njuta av. Ring en lokal artist eller en clown för barnen. Du vill göra ditt evenemang en trevlig och minnesvärd upplevelse.
 5. 5
  Uppmuntra deltagarna att skapa en online fundraising enhet att samla in pengar till den ideella.
 6. 6
  Organisera några andra detaljer. Något som dekorationer eller catering. Även ett extra incitament för gäster att donera är rafflepris. Titta runt ditt samhälle och organisationer förhållningssätt som skulle vara villiga att donera priser för din fundraiser. Kontakta lokal polis och ambulans (NHS) för att stödja evenemang trygghet och säkerhet löpare. Också kommunen att blockera vägar / stigar etc att springa / gå längs.
 7. 7
  Ha en bra tid!

Tips

 • Välj en välgörenhetsorganisation som du har en personlig erfarenhet eller en organisation som behöver din hjälp mest. Oavsett vad dollarn belopp du har möjlighet att komma med välgörenhet du väljer kommer vara glad att få det!
 • Aldrig rädd för att anordna ett evenemang! Allt du behöver är ett kreativt sinne, och en kärlek för att hjälpa andra.
 • Samarbeta med en grupp av dina vänner och göra det ännu roligare. Möjligheterna är oändliga!
 • Tänk fundraising nätet. Titta på sajter som http://www.mycause.com.au eller http://www.crazyfundraisers.com, vilket gör att du kan samla in pengar på nätet för din välgörenhet. Detta innebär att du kan skicka dina vänner, familj och kollegor med information om välgörenhet du lyfta pengar för.

Varningar

 • Vissa webbplatser erbjuder online fundraising-enheter eller sidor är faktiskt företag som tar en andel av donationerna. Var noga med att kontrollera de avgifter, samt funktioner.