Wko

Hur man köra för borgmästare

Har du inte alltid drömt om att vara borgmästare i din stad? Här är några steg för att peka dig i rätt riktning för att offentligt ämbete.

Steg

Hur man köra för borgmästare. Få en kopia av din stad eller ort charter, vilket kommer att beskriva kraven för att få ditt namn på valsedeln.
Hur man köra för borgmästare. Få en kopia av din stad eller ort charter, vilket kommer att beskriva kraven för att få ditt namn på valsedeln.
 1. 1
  Få en kopia av din stad eller ort charter, vilket kommer att beskriva kraven för att få ditt namn på valsedeln.
 2. 2
  För att tjäna en plats på valsedeln, vanligtvis behöver du en petition som kan kräva ett visst antal underskrifter som samlats in i en viss tidsram.
 3. 3
  Om du inte hamnar på valsedeln, överväga en nedskrivning i kampanjen, ger väljarna med klistermärken som passar på en valsedel med din skriva in information.
 4. 4
  I vissa fall... Om du planerar att köra som en medlem av ett politiskt parti (t.ex. republikanska partiet), kommer du att delta i primärval som ska nomineras som representant för ditt parti.
 5. 5
  Finansiera en kampanj genom framställningar gruppmedlemmar och organisationer för donationer eller använda dina egna pengar, men följ lokala bestämmelser om kampanjbidrag.
 6. 6
  Kör en kampanj.
 7. 7
  Få en hejarklack för att hjälpa dig med din kampanj, det är svårt att vinna ensam.
 8. 8
  Kontakta lokala tidningar och medier för att se om de kan eller kommer att göra en intervju med dig.
 9. 9
  Försök att fokusera på en positiv kampanj utan rumormongering om din motståndare. Någon avstängd väljare är en röst (möjligen flera) förlorade - Mayoral raser är ofta beslutas av bara några tiotal röster.
 10. 10
  Istället för att göra löften till företag och medborgare - Ställ krav på dem att de kommunicerar öppet med dig när du blir borgmästare. Fler människor kommer att uppskatta en borgmästare som bryter inga löften och berättar inga lögner.
 11. 11
  Om du har affärskontakter utanför din stad, kolla med dem för att se om de är villiga att lokalisera i din stad eller ge ekonomisk tillväxt i ditt område. Använd deras "potentiella stimulans" som en del av kampanjen.
 12. 12
  Hitta ett lokalt företag som gör skyltar för dig, och be supportrarna om de skulle visa dem för dig. Andra bra objekt kan omfatta bildekaler och flygblad.

Tips

 • Överväg att sätta ihop en webbplats för att hjälpa människor att lära sig om dig och dina idéer. Om de inte kan träffa dig personligen, kan de åtminstone läsa dina idéer.
 • Inte lägga ner din motståndare, det gör bara att du ser svag.
 • Se till att skriva din adress på etiketter / skyltar / flygblad / T-shirts / vadsomhelst.
 • Inte alla borgmästare väljs. Vissa stadsfullmäktige utser borgmästaren. Om så är fallet, då du kommer att behöva vinna rådet valet och göra lite politicking att bli borgmästare.
 • Besök din stad eller stadshuset i januari ett visst år. Fråga om processen. Besök i någon annan månad kan vara för sent. Din stad eller ort kan ha särskilda val - men sällan finns några val som hölls i januari. De kommer att kunna förse dig med de riktlinjer och tidsfrister för arkivering.
 • Om du har en lokal gren... du kanske vill kontakta ditt lokala länkontoret valkommissionen för att se om de har några riktlinjer om skyltning och behörighetskrav.

Varningar

 • Bli inte upprörd om du inte vinner, särskilt som en första-timer!
 • Bara fortsätta att försöka och kanske en dag kommer du att bli vald.