Wko

Hur man kommer igång handel med optioner

En option är rätten att köpa eller sälja en tillgång till ett visst pris och med ett visst datum. Låt oss säga att du vill köpa en gitarr från en kompis, och de vill ha 750€ för den. Om du inte har pengar att köpa den just nu, kan du berätta för din vän "Jag betalar 225€ just nu om du ska hålla gitarren för mig för en månad. Om jag inte komma med 750€ då, håller du 225€ och kan göra vad du vill med gitarr. "

Gitarren är tillgången, och din rätt att köpa den enligt dessa särskilda villkor är ett alternativ. Nu, om din vän upptäcker gitarren är värd 3740€ de fortfarande har att sälja den till dig för 750€ för att du har den rätten, och du kommer att göra en vinst. Om gitarren går sönder, du förmodligen inte kommer att vilja använda 750€ för att köpa det, men du kommer att förlora 225€ du använde för att köpa det alternativet. Eller så kan du sälja det alternativet till någon annan, kanske någon som vet hur man fixar gitarrer!

Det är ganska mycket hur handeln alternativ fungerar, men det är väldigt komplicerat och riskabelt i praktiken. De Noterade tillgångar är oftast bestånd. Denna artikel kommer att visa dig hur du kommer igång.

Steg

Hur man kommer igång handel med optioner. Lär dig att prata tal.
Hur man kommer igång handel med optioner. Lär dig att prata tal.
 1. 1
  Handel lager först. Om du konsekvent tjäna avkastning, sedan överväga att flytta till alternativ. Om du förlorar pengar i aktier, kommer du att förlora allting med alternativ.
 2. 2
  Lär dig att prata tal. Slå upp handel alternativ terminologi, organisera villkoren i ett kalkylblad, skriva ut dem och börja studera. Här är några mycket grundläggande termer:
  • Ett samtal är det alternativ eller rätten att köpa en tillgång till ett visst pris inom en viss tidsperiod.
  • En säljoption är det alternativ eller rätten att sälja en tillgång till ett visst pris inom en viss tidsperiod.
  • En hållare är någon som köper optioner.
  • En författare är någon som säljer alternativ.
 3. 3
  Börja läsa böcker som täcker de grundläggande tekniker och strategier för handel med optioner. Det finns många böcker att välja bland.
 4. 4
  Det är viktigt att du förstår teknisk analys. Lär dig att tolka diagram om du vill att framgångsrikt handel alternativ, oavsett om du planerar att handla aktier, index, valuta eller någon annan typ av alternativ.
 5. 5
  Bestäm vilka alternativ handel som bäst passar din handel filosofi. Erfarna optioner handlare brukar handla en retail alternativ mäklarhus konto där de kan bygga upp sin investeringsstrategi. Om du är en swing handlare eller mindre erfarna alternativ näringsidkare kanske du vill handla binära optioner.
 6. 6
  Öppna ett mäkleri konto. Ditt konto måste vara specifikt en alternativ handel konto och du kommer att kräva godkännande från företagets Option rektor att handla optioner. Om du inte har några alternativ erfarenhet handel Option huvudmannen inte kommer att godkänna strategier bortom skriva omfattas samtal för att börja. När du får erfarenhet du kan begära tillstånd att bedriva avancerade strategier alternativ handel.
 7. 7
  Läs och förstå de risker och egenskaper standardiserade optioner, ett häfte skrivet att uppfylla kraven för en SEC regel. I enlighet med SEC regeln, mäklarfirmor distribuera häftet till de som öppnar en alternativ handel konto.

Tips

 • Använd aldrig mer än 20% av dina pengar till handel alternativ.
 • Om du gör handel på marginalen, alltid vara beredd på en marginal samtal.
 • Alternativ provision varierar. Jämför priser och tjänster innan du öppnar ett konto.
 • Kontrollera mäklarfirman avrättning priser och tillförlitlighet. Hur snabbt avslut sker kan vara kritisk.
 • Använd aldrig pengar att handla om att du inte har råd att förlora.
 • Det är bra att ha en marginal konto. Men beroende på mängden av kontanter och aktier i ditt konto, kan du inte beviljas tillstånd att handla på marginalen.
 • Öva papper handel innan du riskerar dina pengar.

Varningar

 • Som med alla handels-, optioner innebär risk.
 • Och som med alla handel, står du att förlora alla pengar du använder för att handla optioner.