Wko

Hur man hyra en virtuell assistent

Drunkna i din inkorg? Ryser över din? Bränna ljuset i båda ändar? Enligt Pareto princip 80% av dina resultat kommer från 20% av dina ansträngningar. Så varför inte bara fokusera på att 20% och delegera resten till en virtuell assistent?

Steg

Hur man hyra en virtuell assistent. Definiera de uppgifter du vill ha en virtuell assistent (VA) för att hantera för dig - till exempel teleclass listor, e-post, blogginlägg, ezine, uppdateringar webbplats (eller ens online dating).
Hur man hyra en virtuell assistent. Definiera de uppgifter du vill ha en virtuell assistent (VA) för att hantera för dig - till exempel teleclass listor, e-post, blogginlägg, ezine, uppdateringar webbplats (eller ens online dating).
 1. 1
  Definiera de uppgifter du vill ha en virtuell assistent (VA) för att hantera för dig - till exempel teleclass listor, e-post, blogginlägg, ezine, uppdateringar webbplats (eller ens online dating). Gör en lista över projekt som du skulle delegera VA och tilldela varje uppgift en gång uppskattning. Tänk på att de flesta VAS avgift 15€ -45€ / h (mindre om du begår till fler timmar) och uppskatta hur mycket du kommer att betala för en VA att göra projekten på din lista.
 2. 2
  Skriv en arbetsbeskrivning. Använd dina projekt lista från det föregående steget för vägledning. Var specifik om:
  • Vad du vill. Behöver du marknadsföring färdigheter eller kodning färdigheter? Grafisk design eller bokföring? En generalist eller en specialist?
  • Timmar / dagar i veckan kommer du att förvänta sig att kunna komma åt din VA. De flesta VAS kan arbeta lite flexibel arbetstid, men tidszoner kan ibland arbeta mot dig om det finns ett stort avstånd mellan er.
  • Hur du föredrar att arbeta. Är du mer bekväm i telefon eller är IM och e bäst för dig?
 3. 3
  Kasta nätet. Ditt mål här är att nå ut så långt som möjligt så att du är mer benägna att hitta någon som är kvalificerad att vara din VA. Det finns många sätt du kan göra detta:
  • Online Annonser (t.ex. Craigslist)
  • frilansande webbplatser
  • Twitter
 4. 4
  Filtrera sökandena. Hur man sålla bland svaren beror på dina krav. Be om referenser eller vittnesmål. Mer olika projekt kommer att kräva en mångsysslare VA, så leta efter hur de sökande hantera dessa krav. Om den sökande har en hemsida, kolla upp det. Sammantaget leta efter professionalism och snabb svarstid.
 5. 5
  Gör ditt val. När du har skurit ner på listan, inrätta en telefonintervju (kostnadsfri konsultation). Du kanske även vill göra en betald rättegång (t.ex. 10 timmar) för att få veta hur du kommer att arbeta tillsammans. Detta är en viktig period i relationen och kommer att leda till en bättre förståelse för om dina stilar nät eller inte.
 6. 6
  Försegla affären. Har den virtuella pappersarbete assistent tecken som behandlar följande:
  • Sekretess - Vad som betraktas som konfidentiell, är det inte, hur skulle du hantera ett brott mot tystnadsplikten.
  • Oberoende entreprenör status - I USA är det viktigt att klargöra att denna person inte är anställd.
  • Betalning - På vilka villkor VA kommer att betalas.

Tips

 • Var öppen och om hur du arbetar - om du är micromanager, säg det! Det är bäst att börja på rätt fot!
 • För att undvika missförstånd, ger steg-för-steg-instruktioner, tillsammans med en beskrivning av det förväntade resultatet.

Varningar

 • Om VA kommer att hantera känslig eller privat information, utföra en säkerhetsprövning förmodligen inte är en dålig idé.
 • Standarder för certifiering är subjektiv, så att inte lägga för mycket lager i dem.