Wko

Hur man hittar de bästa maui airfare specialerbjudanden


Du kanske frågar dig själv, "Vad är några saker jag skulle kunna göra i förväg för att få det bästa erbjudandet på flyg till Maui?" Att hitta och använda olika sätt att få en bra affär tar lite planering och tålamod - det brukar inte hända över en natt. Så ta dig tid att kolla in dina alternativ (se nedan). Lite framförhållning kan gå en lång väg för att hjälpa dig att få ut det mesta av din resa till Maui.

Steg

Hur man hittar de bästa maui airfare specialerbjudanden. Registrera dig för ett bonusprogram i god tid före resan.
Hur man hittar de bästa maui airfare specialerbjudanden. Registrera dig för ett bonusprogram i god tid före resan.
 1. 1
  Registrera dig för ett bonusprogram i god tid före resan. Använda bonusprogram är ett enkelt sätt att spara pengar på din nästa resa till Maui. Om du flyger ofta på en särskild bärare, se till att du registrerar dig för deras bonusprogram. Dessa frequent flyer miles kan lägga upp över tid och hjälpa till att få dig en gratis biljett till Maui.
 2. 2
  Ansöka om och använda ett bonusprogram kort bärare kredit. Ett bra sätt påskynda ansamlingen av dina frequent flyer miles och få din Maui flygresor speciell ännu snabbare är att ansöka om och använda en transportör som heter kreditkort såsom Gold Delta SkyMiles ® kreditkort. De flesta flygbolag har ett kort som Deltas och inte ta ut en årlig avgift. Under loppet av två eller tre år, kan dessa frequent flyer miles verkligen lägga upp. Det viktigaste här är att ** betala av saldot i slutet av varje månad för att undvika att betala ränta **. Du måste också hålla i minnet att med flygresor specialare finns blackout datum som kan gälla för dessa, såsom resor under vissa helgdagar, så se till att planera runt det. Du kan kontakta din frekventa kort flyer kredit för nödvändiga uppgifter. Om du är villig att betala en årlig avgift, European Express (AMEX) Guld, belöningar Plus, och Platinum kreditkort kommer också att ge dig frequent flyer miles. Vi har använt AMEX Gold Card (igen, alltid betala bort det i slutet av varje månad för att undvika att betala någon ränta), vanligtvis ackumuleras cirka 75.000 frequent flyer miles under en treårsperiod. Detta betyder ungefär i en vuxen tur och retur - en bra start på en Maui flygresor speciell. Men, tänk med AMEX kort som deras årsavgift för att ha kortet och separat avgift för att ha en Frequent Flyer alternativet med kortet kommer, under tre år, ungefär motsvara kostnaden för en tur-och returresa biljett till Maui. Så i själva verket betalar dessa årliga kortavgifter och göra inköp med det tillåter dig att samla frequent flyer miles för en tur-och returresa utan att faktiskt spara för det.
 3. 3
  Spara lite pengar. Om du har den finanspolitiska disciplinen kommer du förmodligen att bli bättre genom att spara pengar på gammaldags sätt genom att sätta lite pengar undan varje månad på ett sparkonto - speciellt i en som betalar dig en hög ränta - såsom ING Direct. Detta gör att du kommer att undvika fallgropen att alltför många människor hamnar i som inte betala av sina kreditkort i slutet av varje månad. Fastna inte med att betala ränta på balansen - pengar som på ett sparkonto istället betalar dig!
 4. 4
  Res på tisdag, onsdag eller torsdag. Ett annat enkelt tips för att säkra Maui flygresor specialare är att undvika schemaläggning ditt flyg till (eller från) Maui på en helg och pinne att resa, om möjligt, på tisdag, onsdag eller torsdag. Flygbolag vanligtvis ger dig en bättre affär på dessa resdagar.
 5. 5
  Jämför carrier flyg priser. När du söker efter Maui flygresor specialare det skadar aldrig att jämföra vilka flygningar är det bästa värdet med hjälp av företag som travelnow.com och priceline.com. Plus att de ska spara lite tid.
 6. 6
  Kontrollera webbplatser rabatterade resor för förskott och sista minuten-erbjudanden.

Tips

 • Registrera dig för aviseringar från några av de stora online-återförsäljare. De flesta kommer att ge dig en möjlighet att ta emot varje vecka, eller månad varningar på Maui eller någon annan favorit destination.
 • Prata med vänner som har gått till Maui för att se om de använde några knep för att få bra priser på flygresor.
 • Observera att ATA Airlines ansökte om konkurs i april 2008 och Aloha Airlines ansökte om konkurs i mars 2008. Aloha Airlines var en av två av Hawaiis mycket välkända och ökända flygbolagen, den andra är Hawaiian Airlines som för närvarande fortfarande är i drift.

Varningar

 • Använd tillförlitliga källor på nätet när du köper din sista resa.
 • Läs det finstilta i något erbjudande som verkar för bra för att vara sant.