Wko

Hur man hanterar ett hotell

Någonsin tänkt på att skapa och äga ditt eget?

Läs den här artikeln för att berätta de steg som kan göra dig ett strålande hotell tycoon.

Steg

Hur man hanterar ett hotell. Har minst 20% ner, men det beror på din kredit värdering och de människor du känner i den kommersiella banksektorn.
Hur man hanterar ett hotell. Har minst 20% ner, men det beror på din kredit värdering och de människor du känner i den kommersiella banksektorn.

Köpa HOTEL

 1. 1
  Har minst 20% ner, men det beror på din kredit värdering och de människor du känner i den kommersiella banksektorn. Du kan behöva mer i den lågkonjunktur som vi har på gång, eftersom bankerna inte lånar du inte kommer att ha en chans om du inte kommer att få mer än 20% ner.
 2. 2
  Skaffa dig en riktigt bra kommersiell fastighetsmäklare som har en bra mäklare som har kontakter!
 3. 3
  Välj minst 2 + hotell sedan göra din egen forskning på dem, ser dagskurs och efterfrågan i området, titta på om du vill tillbringa en natt med dina barn och fru där eller vice versa. Se rykte av dessa hotell på internet eftersom det kommer att påverka dig indirekt, se om det finns något utrymme för att öka intäkterna på den marknaden om inte så är det inte ett bra köp.
 4. 4
  Var skeptisk till påstådda finansiella rapporter. Titta alltid på skatte papper, ljuger de inte.. du kan alltid tömma dig inkomster men ingen kommer blåsa sina skatter eftersom de skulle få betala mer skatt!

PLANERING

 1. 1
  Kom ihåg att planera.
 2. 2
  Tänk om din personal, plats, din budget och andra små idéer.

PLATS

 1. 1
  Platsen är viktigt, om du inte får det rätt din vinst kommer att krossas. Försök att hitta ditt hotell runt ett monument eller en upptagen område.

HYRESINKOMSTER

 1. 1
  Nu gäller det avsnittet när du anställa de bästa och skjuta resten.
 2. 2
  Intervjua några personer om de skulle vilja arbeta för dig.
 3. 3
  Anställa människor som är vänliga, som kan lyda och bara arbeta.
 4. 4
  Du kan hyra massor av olika personal (kock, sekreterare, concierge).

KUNDER

 1. 1
  Behandla dina kunder med respekt och lojalitet som de skulle kunna berätta om din tjänst och du kan hamna få lite mer inkomster.

RUM

 1. 1
  Se till att din byggnad har tillräckligt med plats för minst 22 rum.

RENOVATIONS

 1. 1
  Upprätta en renovering schema. Hotell måste åter heltäckningsmatta och målas oftare än bostäder gör, och ditt hotell kommer att få bättre priser om rummen hålls snyggt.

MEKANISTISK

 1. 1
  Har någon på personal som kan hantera VVS problem och värmeanläggningar.

LEGALA FRÅGOR

 1. 1
  Förstå reglerna för beskattning, buller förordningar, brandföreskrifter, osv.

Tips

 • Varför inte annonsera ditt hotell, även om du förlorar en del pengar du så småningom få det.
 • Du kommer inte att göra mycket pengar på driften av hotellet, så vad du gör är återinvestera dessa pengar tillbaka till hotellet och försöka öka intäkterna sedan sälja hotellet för mer eftersom du kan säga att verksamheten har ökat och även om du säljer på 4X är din gör fortfarande pengar.
 • En bra idé för att få extra pengar är att låta människor utföra på ditt hotell för en extra 45€.
 • Få en tvättservice för en extra 10€ (eller mindre).
 • Ta in nya iögonfallande menyer för att locka grupper, till exempel, en menyn för par eller en familj meny med en intressant barnmeny.

Varningar

 • Anställer inte folk om dina instinkter säger dig inte eftersom du inte kan lita på dem och du kan hamna få tryck om du vill skjuta dem.
 • Försök att anställa säkerhetsvakter, kan du inte föreställa vad folk i världen kunde göra.
 • Köp inte något hotell som säljer för mer än 4X brutto. Om det inte är ett förstklassigt läge och du vet att det kommer att växa.