Wko

Hur man gör en virtuell dagbok

Har du någonsin gjort en dagbok som snabbt stals av din irriterande syskon? Oroa dig inte mer, för nu kan du skapa en virtuell dagbok! Ingen kommer någonsin att veta om det eftersom det kommer bara att se ut som du är på datorn.

Steg

Hur man gör en virtuell dagbok. Öppna upp ett word dokument.
Hur man gör en virtuell dagbok. Öppna upp ett word dokument.
 1. 1
  Öppna upp ett word dokument. Innan du börjar, klicka på "File" och "Spara som" och namnge filen något liknande, "Science Project", eller "Flash Cards". På så sätt kommer ingen vara intresserad av om de råkar vara snooping genom dina datafiler. Se till att du ger det den tråkigaste namnet möjligt så ingen är benägna att klicka på den. Placera inte något i stil med "Nunya" eller "Keep Out".
 2. 2
  Gör en för din virtuella dagbok Du behöver inte ens en kamera! Du kan bara ladda upp en bild av en anteckningsbok på datorn och skriv in ditt namn där linjerna är. De flesta målning program har en "blend"-funktionen. Markera bara ditt skrivit i namn, och blanda det i. Detta kommer att göra det verkar som om du verkligen skrev det i. Till exempel, för bilden till den använda just bara vara en bild av en tom anteckningsbok. Med lite blandning, kan du få det att se ut som du skrev ditt namn på och färgat i breven. Visa även ladda upp bilder av klistermärken och "fastnar" dem till din virtuella dagbok. Det kommer att göra det ser ut som en riktig dagbok!
 3. 3
  Välj en fin typsnitt för ditt skrivande. Välj ett typsnitt som gör det ser ut som om du skulle skriva och inte skriva. "Bradley Hand ITT-TT" fungerar bra för detta.
 4. 4
  Börja skriva! Om du fortfarande rädd för oönskade åskådare, överväga att skapa ett falskt namn för dig och alla du skriver om. Du behöver inte ens använda rätt stad. Bara i fall någon av misstag inte öppna din fil, kommer de antar att det är bara en historia du skriver om. Var inte rädd för att tänja på sanningen en smula. Det är din dagbok, du får skriva vad du vill. Om du vill lägga in en bild, ladda upp en bild på notebook bild på datorn, rita vad du vill, och sedan blanda det tills det ser normalt ut.
 5. 5
  Ändra namnet på ditt dokument varje så ofta. Om du har ett syskon som regelbundet tittar på datorn, kan de börja undra varför du fortfarande har att "Science Project" dokumentet från förra året, vilket får dem att titta på det. Om du är känd för att vara organiserad, överväga att göra en mapp som säger "Documents 2005-2006", och sätta din dagbok i mappen. På så sätt kommer människor antar att mappen är laddad med föråldrad skräp att de inte skulle vara intresserade av att läsa. Det är också bra om du delar en dator.
 6. 6
  Skydda den med ett lösenord. Du kan lösenordsskydda dina dokument genom att klicka på "Verktyg"-knappen längst upp i ett word-dokument och trycka på "alternativ" och sedan trycka på fliken "Säkerhet". Skriv in ett lösenord för att använda när du öppnar filen. Och en om du behöver ändra filen. Tryck okej och bekräfta lösenordet. Varje gång du öppnar dokumentet måste du ange ett lösenord.

Tips

 • Om du vill göra din "dagbok" ännu mer dolt, markera all text i den, och ändra teckensnittet till vitt. Nu är det enda sättet att läsa texten för att välja eller markera det.
 • Om du har glömt ditt lösenord kan du inte öppna din fil. Se till att skriva ned lösenordet och förvara det på ett säkert ställe.
 • Försök att spara den på en plats där ingen skulle leta efter det, som en av mapparna i Program Files. Bara vara säker på att du inte kommer att störa programmets funktionalitet genom att göra så!
 • Låt inte någon vet att du har en dagbok.
 • Kontrollera att namnet är något som ingen skulle vara intresserad

Varningar

 • Se till att dina föräldrar låter dig ha ett lösenord. Vissa föräldrar älskar att snoka för att se till att du inte gör olämpliga saker. Name it något nonchalant.
 • Se till att du har ett anti-virus program så att det är omöjligt för någon att hacka in i din dagbok.
 • Oavsett hur noga du tar hand om det, kanske din dagbok få läsa. Se till att du är förberedd för detta, eftersom det ibland kan vara tufft.
 • Om din dagbok blir läst, se till att du är artigt att vem läser det. Det är bättre att få i trubbel för det du skrev i ett uppenbart privat dagbok, sedan att få i trubbel för det, och att vara oförskämd.

Saker du behöver

 • En dator
 • Word-dokument (eller ett annat program som du kan placera text i)