Wko

Hur man gör en studie utrymme

Utan en lämplig plats, är du sannolikt att få något arbete gjort. Du måste klara dig själv av distraktioner och skräp för att ACE-testet.

Steg

Hur man gör en studie utrymme. Bestäm var du arbetar bäst.
Hur man gör en studie utrymme. Bestäm var du arbetar bäst.
 1. 1
  Bestäm var du arbetar bäst. Föredrar du att arbeta i farlederna, högljudda miljöer eller lugnare, tystare platser?
  • Om du arbetar bäst med vissa buller, hävdar en permanent plats i din familj kök eller vardagsrum. Tänk bara på att bo nära där de flesta människor är, men inte vara i samma rum som alla. Du vill inte ha för mycket buller.
  • Eller kanske du föredrar är tystare områden. I så fall, studera ditt rum. Se till att minimera alla distraktioner genom att berätta för din familj att lämna ditt rum ostört. Och håll dig borta från det TV och MP3!
 2. 2
  Om du föredrar att studera bort från alla, men med vissa buller, ta din mp3 och sätta på lite klassisk musik. Sedan dölja din MP3 (lägg den i dina föräldrars rum i hans garderob.) Så att du inte frestas att ändra musiken.
 3. 3
  Vara bekväm, men alert. Försök till stationen din studie utrymme på en. Mjuka soffor och sängar kan vara bekväma, men du kommer förmodligen att hamna få lite sömn, i stället för att studera.
 4. Gör inte dämpa belysningen. Som bara kommer att öka risken för att somna. Slå på så många ljus som möjligt. Inte bara kommer du att bli mindre benägna att somna, men du kan se allt fint och klart med ordentlig belysning. Efter allt, det ska vara svårt att läsa i mörker. Så det är rekommenderat att du sätter på en vanlig lampa och en overhead skrivbord ljus.
Välj ett bord som är rätt storlek för dig. Se till att du kan vila armbågarna lätt på det. Det bör storleken upp till någonstans mellan midjan och nedanför bröstkorgen när du sätter dig ner till den. Välj en enkel stol som inte kan rulla eller rotera. Du kommer förmodligen sluta skruvning med en av dessa fiffiga, men frestande stolar. Också få en bekväm stol som du inte kan sova på lätt. Så soffor är ute. Och se till att du kan sätta fötterna på marken samtidigt som sitter på den. Datorer är bra för att studera, men se till att hålla den på ett säkert avstånd. Håll det åtminstone en fot bort från dig. Dina ögon kommer att tacka dig senare.
4
Håll skolmaterial hands. Se till att ha en linjal, pennor, pennvässare, bly (om du har mekaniska pennor), sudd, papper, och överstrykningspennor hos din studie plats.
5
Anpassa din studie utrymme. Ha en kork styrelse hänger nära dina läxor plats. Tack bilder på dina vänner, familj och husdjur i närheten av. Vem vet? Din lycka charm bara kan ge dig inspiration med din! Dessutom kan du också please upp dina studieplaner / tidtabeller / etc på kortet som en påminnelse.
6
Organisera ditt utrymme genom att lagra upp på lagring. Placera alla dina skolmaterial i en låda. Det är också viktigt att organisera dina anteckningar i en mapp. Håll en mapp för varje ämne. Också hålla ett bindemedel för att lagra dina mappar i. Har fack att placera extra leveranser.

Tips

 • Forskning visar att de flesta studenter studerar bäst i en lugn miljö. Om du upptäcker att spela en stereo eller TV förbättrar ditt humör, hålla volymen låg. Men försök att dra ur kontakten för TV, så även om du försöker, kommer det inte att fungera. Och om du vill ha musik, spela en CD-skiva som inte har några ord. Klassiskt, kanske elektroniskt eller post-rock instrumental musik vara bra. Det bör vara lugn och avkopplande, så det inte distraherar dig för mycket.
 • När du arbetar på ett uppdrag eller studerar för ett test, använd ett skrivbord eller bord som är tillräckligt stor för att rymma allt du behöver. Tillåt tillräckligt med utrymme för att skriva och försöka att undvika trassel. Gör ditt bästa för att hålla saker organiserade och snyggt.
 • Ditt rum gör en stor studie utrymme. Om det är ren, bara inte göra dina läxor på din säng, eller du kan somna.
 • Du behöver tillräckligt med utrymme för att lagra dina läromedel. Var säker på att du har tillräckligt med utrymme för att tillåta dig att hålla ditt skrivbord eller annat arbete yta fri från onödiga material som kan komma i vägen.
 • Kontrollera att alla dina viktiga saker som läxor är onåbar för din lillebror / syster eller din hund.
 • Om din plats är för varmt, kanske du blir sömnig. Om det är för kallt, kan ditt tänkande sakta ner och bli otydlig. Välj en temperatur vid vilken ditt sinne och kropp fungerar bäst.
 • Den mängd ljus du behöver beror på vad du gör. Det viktiga är att du tydligt kan se vad du behöver för att se utan ansträngning eller obehag.
 • Inte bara är det viktigt att ha en ordentlig studie utrymme, men för att studera på din bästa se till att ta noggranna anteckningar.
 • En stol som inte är bekväm kan orsaka obehag eller smärta som stör studera och koncentration. En stol som är alltför bekvämt kan göra dig till avkopplande eller sömnig. Välj en stol där du kan sitta under långa perioder samtidigt som din koncentration på att studera. Dessutom kommer detta också se till att din rygg inte är ansträngd och rumpan är inte obehagligt.
 • Var noga med din studieplats inkluderar referenskällor och förnödenheter såsom pennor, papper, linjal, miniräknare, och allt annat du kan tänkas behöva. Om du behöver en dator för ditt skolarbete, bör det vara i din plats.
 • Försök att göra det bekvämt för dig kanske spela lite musik, eller låg på golvet, bara göra vad du tror kommer att göra den bästa miljön för dig och gör det!
 • Det är viktigt att ha oavbruten studie tid. Du kan behöva hänga en "stör ej" skylt på dörren eller ta telefonen undan.
 • Din studie plats gör du lite bra om du inte kan använda den när du behöver det. Om du använder en studieplats som du måste dela med andra av någon anledning, arbeta fram ett schema så att du vet när du kan använda den.

Saker du behöver

 • Pennor
 • Blyerts
 • Papper
 • Läroböcker
 • Lagerbehållare
 • Överstrykningspennor
 • En kork ombord
 • Papers
 • Binder