Wko

Hur man gör en kriminell bakgrund kontrollera

Oavsett om du är på väg att hyra ut din lägenhet, är i färd med att rekrytera ny personal till ditt kontor, eller planerar att anställa en ny barnvakt, kanske du vill utföra en kriminell bakgrund kontrollera att du får de bästa människorna för jobbet. Vi visar dig de bästa sätten att utföra brottslig bakgrund kontroller.

Steg

Hur man gör en kriminell bakgrund kontrollera. Besök din delstatsregeringen webbplats.
Hur man gör en kriminell bakgrund kontrollera. Besök din delstatsregeringen webbplats.

Metod ett: sök på nätet

 1. 1
  Besök din delstatsregeringen webbplats. De listas under olika titlar, och ibland betjänas av delstatsregeringen, och ibland av staten polisen. En effektiv Google sökfrasen är "få ett brottsligt förflutet i [ditt tillstånd]." Leta efter webbadresser som slutar med ". Gov" för de mest relevanta resultaten.
  • Vissa stater kommer att ha online-sökningar finns, medan vissa kräver att du fylla i och skicka en blankett. Det är i allmänhet en avgift knuten till dessa tjänster.
 2. 2
  Använd en kommersiellt folk-söktjänst. Många av de "folk hitta" tjänster kommer att innehålla en public-register kriminell bakgrund kontrollera, liksom en hel del annan relevant information. Medan deras priser kan vara högre, kan du sluta med en mer komplett bild än en kriminell bakgrund kontrollera ensam.
 3. 3
  Använd google. Söka efter en person på Google kan ha blandade resultat, särskilt om personen du söker efter heter "John Smith." I så fall skulle du vilja att begränsa den genom stad, stat, och alla andra unika identifierare som du kan ha-körkort, personnummer, etc. Om personen har ett mer unikt namn, t.ex. Melvyn Snipburger, du är ganska mycket garanterat unika resultat. De flesta människor kommer att ligga mellan de två ytterligheterna.
  • Du kan hitta tidningen eller inspelade videoklipp om personen om ett brott spelades in någon gång.
  • Detta är ett mycket bra verktyg för att genomföra en rikstäckande kriminell bakgrund kontrollera, eftersom det är fullt möjligt för ämnet att ha begått ett brott någon annanstans.
 4. 4
  Använd en kriminell tjänsten säkerhetsprövning. Liksom de mer generiska folk-söktjänster, de gör en sökning på nätet för en liten avgift. Däremot fokuserar de specifikt på brottslig bakgrund kontroller från olika officiella källor. Dessa kan särskilt vara bra att få korrekt information såsom nuvarande och tidigare adresser, telefonnummer, namn förändringar eller alias, civila register som skilsmässa, äktenskap, avskärmning, privat fest stämningar och en mängd annan identifierande information.

Metod två: sök offline

 1. 1
  Gå till domstol. Besök ditt län tingshus. De kommer att ha offentliga register som man kan söka. Informationen är i allmänhet gratis, men begränsad till länet eller staden där du söker.
 2. 2
  Anlita en privatdetektiv. En privatdetektiv är, naturligtvis, den saken av legender. De är specialiserade på att hitta på saker genom att kombinera alla möjliga metoder, samt med hjälp av sin egen erfarenhet och intuition för att snoka reda på sanningen om någon. De kan också vara dyra och kan inte nödvändigtvis rymma alla budgetar, särskilt om flera bakgrundskontroller måste genomföras.
 3. 3
  Vara en amatör gumshoe själv. Du kan kombinera alla de sätt som anges ovan och enkelt kontrollera människor med kriminella bakgrunder eftersom oavsett hur lite information en källa ger, så länge det är äkta, det skulle aldrig få slösas bort och skulle definitivt bidra till ditt totala insats.

Tips

 • Brottslig bakgrund kontroller också på uppdrag av federal lag för sökande som kommer att arbeta i barnomsorg, sjukhus, handikapporganisationer och vårdhem. Detta är ett svar på växande rapporter om barns våld, inklusive sexuella övergrepp, kidnappning, och ofredande.
 • Detta är också viktigt eftersom arbetsgivarna vill minimera våld på arbetsplatsen, vilket kan resultera i vinst förluster och obehagliga miljöer.
 • Brottslig bakgrund kontroller är ett viktigt förebyggande verktyg för arbetsgivare och hyresvärdar för att validera den information som rapporteras av sina framtida anställda och hyresgäster. I själva verket kan hyresvärdar och arbetsgivare bli stämd för vårdslöshet om detta steg inte utförs. De hålls ansvarig för att anställa någon med ett kriminalregister som senare skadar någon på jobbet.