Wko

Hur man blir en lärare

Undervisning skola är en av de mest roliga och givande jobb där ute, men att få detta körkort och första jobbet säkert kan vara en svår uppgift. Men det finns några sätt att göra det en lättare resa.

Steg

Hur man blir en lärare. Volontär dig själv för att hjälpa till i klassrummen som den du ser dig själv i.
Hur man blir en lärare. Volontär dig själv för att hjälpa till i klassrummen som den du ser dig själv i.
 1. 1
  Volontär dig själv för att hjälpa till i klassrummen som den du ser dig själv i. Ta dig tid att leta upp de bästa lärarna inom de ämnesområden / årskurser du är intresserad Fråga föräldrar i samhället som de bästa lärarna. Leta efter lärare som är involverade i yrkesorganisationer eller som undervisar på universitetsnivå. Börjar genom att bara titta på, och gradvis öka dina aktiviteter med eleverna om den mottagande läraren är bekväm med det. Erbjud dig att undervisa mini-lektioner på områden du har kunskaper i.
 2. 2
  Starta en facktidskrift. Detta bör vara en robust, inbundet anteckningsbok, som ett laboratorium anteckningsbok eller en komposition anteckningsbok. När du tittar på lärare vars klassrum du är i, skriv ner häftiga saker de gör eller säger. Efter varje session, skriv dina intryck.
 3. 3
  Tänk hårt och skriver hårt om läraryrket. Det är inte för alla, och det är mycket lättare att inse att innan du spenderar en massa tid och pengar att studera utbildning. Tänk dig själv djupt: Gillar du att vara i centrum för uppmärksamheten? Har du en stark självkänsla? Är du kunnig om många ämnen? Är du bra på att tänka på fötterna och improvisera i en nypa? Är värma dig? Kul att vara med? En rolig ben i vardande? Flexibel i allt du ber om? Är du villig att vara barnens lärare och inte riktigt deras vän?
 4. 4
  Gå med i en professionell organisation som specialiserat sig på undervisning karriär. Var noga med att få studentrabatt och prenumerera på tidskrifter. Du kommer att lära dig mycket, få idéer och inspiration, och imponera på folk i skolan och jobb intervjuer om du håller sig à jour med det senaste inom ditt yrke.
 5. 5
  Delta staten, regionala eller nationella konferenser medan du fortfarande är student. Skattesatserna är djupt diskonteras, och du kommer att knyta värdefulla kontakter. Du kommer att lära dig mycket om nya undervisningsmetoder, och du kommer att bli inspirerad. Det ser också bra ut på ditt CV senare.
 6. 6
  Hitta ett lärarprogram där du känner dig bekväm. Den kohort-modellen är allt mer populärt, och det hjälper dig att skapa goda relationer med andra elever och blivande lärare. I denna typ av program, går du till klasser med samma människor termin efter termin. Se till att programmet hjälper dig genom processen att få din licens och finna arbete.
 7. 7
  Se om du kan ersätta undervisa eller arbeta som en medhjälpare på deltid medan du går igenom programmet. Du kan också titta på handledning eller arbetar på en efter skolan program. Varje utbildning-relaterad erfarenhet du kan få innan det första året undervisning är avgörande för din framgång.
 8. 8
  Studera din statens krav för att bevilja en undervisning licens. Gör ditt bästa för att få flera ämnesområdesexperter påskrifter medan du är i college. Det gör det långt lättare att hitta ett jobb.
 9. 9
  Försök att söka relationer med de bästa lärarna du kan hitta. Se om du kan elev-undervisa med dem. Student-undervisning är en av de viktigaste professionella relationer du någonsin kommer att bildas, så det är bäst att arbeta med någon som du är väldigt kompatibla och vars arbete du beundrar.
 10. 10
  Se till att någon i en högre rang iakttar dig på hyresavtalet gång. Han kunde vara rektor för skolan eller en skola officer. Se till att han ser dig gör ett enastående jobb! Om du känner för din lektion var mindre-än-bra, bjud henne tillbaka för en andra omgång och visa hur du har vuxit. Imponera på henne. Hon kan vara en ovärderlig resurs för dig under ditt jobb jaga.
 11. 11
  Spara exempel på ditt arbete och elevernas arbete medan eleven undervisning. Se till att elevernas arbeten visar behärskning av statliga normer, inte bara ganska fluff.
 12. 12
  Ta med viktiga saker saker med dig, medan du håller på att intervjuas för ett jobb. Din facktidskrift, prover av elevarbeten, lektionsplaneringar, foton, affischer, videor, cd-rom, vad som än krävs. Har något att lämna med intervjua kommitté: en mini-portfölj som de kan hålla och titta över efter den korta intervjun. Inse att de flesta intervjuerna är bara ca 30 minuter lång. De kan koppla av och granska dina grejer senare.
 13. 13
  Tacka jobbet intervjuare. Alltid skicka handskrivna tackkort dagen efter en intervju. Fråga sekreteraren på väg ut om du inte kommer ihåg allas namn.