Wko

Hur man blir en inredningsarkitekt

Om du har en kärlek till inredning och en talang för att ordna möbler och suger kuk välja inredning och färg, kan en karriär som inredare vara perfekt för dig. Till skillnad från inredning, är utbildning och certifiering inte krävs. Vem som helst med kompetens och förmåga att marknadsföra sig kan börja arbeta som inredningsarkitekt. Eftersom konkurrensen är hög och det finns en del arbete inblandade med att komma igång, är det viktigt att lära sig att bli en inredningsarkitekt och marknaden själv effektivt.

Steg

Hur man blir en inredningsarkitekt. Utvärdera dina kunskaper, styrkor och svagheter.
Hur man blir en inredningsarkitekt. Utvärdera dina kunskaper, styrkor och svagheter.
 1. 1
  Utvärdera dina kunskaper, styrkor och svagheter. Om människor regelbundet förgyller din dekorera kompetens och vänder sig till er för råd, det är ett gott tecken på att du har en naturlig talang för att bli en inredningsarkitekt. Men när man arbetar för andra, kommer du att utsättas för en mängd olika smaker och stilar. Du måste kunna visa en omfattande kunskap om rymden planering, tyger och material och du kommer också att kunna arbeta med olika personligheter. Lista områden som kan vara utmanande, och börja arbeta med dem.
 2. 2
  Få utbildning. Du kommer inte ha en examen för att arbeta som en inredningsarkitekt, men vissa klasser eller certifieringar kan ge dig trovärdighet. Många högskolor erbjuder yrkesexamina och högskolor har ofta certifieringsprogram eller korta kurser på inredning. Online program och klasser i home staging eller organisering kan vara till hjälp också. Förutom allt detta, kan du börja lära dig omedelbart med självstudier. Lär dig grunderna, typer av material, dekorera historia och utsmyckning stilar.
 3. 3
  Öva inredning så mycket du kan. Volontär för att hjälpa vänner och familj med utsmyckning projekt. Leta efter volontärprojekt med lokala organisationer. Leta efter serviceorganisationer som Habitat for Humanity och lokala kvinnojourer. Även dekorera utrymmen för speciella evenemang är bra upplevelse.
 4. 4
  Sätt ihop en portfölj av ditt arbete. Se till att ta bilder av alla projekt som du slutför. Håll papperskopior samt visa upp ditt arbete på nätet. Grupper på Flickr, HGTV och andra webbplatser design samt dekorera bloggar alla erbjuder möjligheter att visa upp ditt arbete samt nätverk med andra som delar ditt intresse och ge dig mer information om hur du blir en inredningsarkitekt.
 5. 5
  Hitta källor för material och förnödenheter. Utan en licens, får du inte rätt till designer rabatter. Men du kan börja förhandla med leverantörerna om du köper i bulk. Du kan också lära dig att hitta billiga källor för material som överlager och butiker sparsamhet.
 6. 6
  Leta efter ett jobb i inredning eller visual merchandising. Konkurrensen är hög, så hög att betala, professionellt arbete kan inte vara lätt att hitta. Men du kan komma igång med att arbeta i en möbelaffär, design center, eller lokala varuhus. Ett jobb som ger en chans att göra vissa dekorering och visual merchandising - ordna objekt som lockar köparnas uppmärksamhet och är tilltalande för ögat - kommer att lägga till din upplevelse och portfolio.
 7. 7
  Starta eget företag om tid och pengar tillåter. Dina startkostnader kan vara låg, du behöver ett företag licens för din stat och stad och vissa kontorslokaler. Om du inte har tid att göra arbetet på fältet, överväga ett företag som en virtuell dekoratör där du kan utvärdera en kunds hem genom bilder och diskussion, anges uppgifter som behöver göras och tillhandahålla länkar till objekt att köpa.:)