Wko

Hur man blir en hand modell

Har du någonsin fått höra att du har stora händer eller att du ska vara en hand modell? Det är inte så lätt som de flesta tror, ​​men om du spelar dina kort rätt, kan du få betalt för att visa dina siffror!

Steg

Hur man blir en hand modell. Utvärdera dina händer objektivt.
Hur man blir en hand modell. Utvärdera dina händer objektivt.
 1. 1
  Utvärdera dina händer objektivt. Är fingrarna långa, dina händer smal? De är båda underbara tecken på att du har snygga händer.
  • Förutsätt inte att bara för att dina händer ser bättre än några av de du ser i annonser, att du är handmodell material. Det är inte ovanligt att studiorna att använda händerna på någon på personal i en knipa, och när denna person inte kan ha modell händer, sparar studion tid och pengar genom att använda dem. Eller, ibland är hård på händerna så det kan vara smickrande till produkten. Med andra ord, med trevligare händer än de du ser i annonserna är inte en indikator på handen modellering framgång.
  • Kontrollera att du har en slät, jämn hy. Förutsätt inte makeup kommer, ja, att kompensera för dina brister. Födelsemärken, fräknar, födelsemärken, ärr, krokiga fingrar och oregelbundet formade naglar kommer att allvarligt begränsa dina framsteg som en hand modell. Var särskilt uppmärksam på tummen, det kommer att spela en stor roll i många hand skott, så det måste vara snygg.
  • Inspektera baksidan av din hand. Om du är en kvinna, måste den vara smal.
  • Är dina händer stadiga? Kan du hålla ett föremål under en längre tid utan lutar sig på någonting och utan att skaka? Varje rörelse kommer att leda till suddiga bilder, så om du upptäcker att du inte kan hålla händerna stadigt, kanske modellering inte vara det bästa sättet att använda dem.
  • Shooting TV-reklam kan vara mycket långa dagar. A: 30 andra plats kan ta uppemot 12 timmar för att skjuta och du måste vara redo hela tiden och beredda att göra ta efter ta små åtgärder. Tålamod och förmågan att alltid träffa din mark kan vara det viktigaste. När kameran och lamporna är inställda, måste du kunna ställa ned produkten på exakt samma plats om och om igen.
 2. 2
  Ta hand om dina händer. Om du tror att dina händer har vad som krävs, behandla dem som tillgångar.
  • Besök en manikyr för att göra dina händer ser sitt bästa. Så småningom kan du räkna ut hur man får dem ser bra ut själv.
  • Ha en riktig kost och dricka tillräckligt med vatten så att huden är frisk. Dessutom kan vissa vitamin obalanser visas som oönskade vita fläckar på naglarna.
  • Återfukta händerna på en regelbunden basis. Vissa handen modeller sova även med handskar på natten. Du kan ansöka lotion och sedan bära latexhandskar för att göra dina händer extra mjuka.
  • Håll dina naglar klippta och rena. Helst bör du lämna dem alltid och aldrig klippa dem.
  • Undvik repor, brännande, eller skapa några märken på händerna.
 3. 3
  Skapa en portfölj. Även om du kanske vill överväga att få professionella fotografier, med en högkvalitativ digital kamera kan komma igång med kvalitet letar bilder.
  • Lär gemensam handen poser. Studera tidningen annonser och reklamfilmer för att se hur händerna pose och flytta. Efterliknar de poser och rörelser för din portfölj.
  • Inkludera minst ett foto som visar ditt ansikte så att om de behöver ett skott som innehåller någons ansikte, kommer de anser att du (och även så att de kan känna igen dig när de träffar dig).
  • Inkludera ett rakt skott på baksidan av dina händer och handflatorna.
 4. 4
  Kontakta välrenommerade modellagenturer. Berätta för dem att du är speciellt intresserad i hand modellering och begära en intervju. Vissa organ kan ha en egen avdelning för handen modellering, men många kommer inte. Säg att du har en portfölj och om de frågar om det är professionellt, ärligt men ange att de simulerar professionella annonser. Vara artigt ihållande tills du får en intervju.
 5. 5
  Ser bra ut för intervjun. Även om du modellera dina händer, vill du fortfarande att ge bort ett professionellt intryck, och det innebär ser snyggt och trevligt. De kan skicka ut dig på samtal (fler intervjuer) så småningom, och de kommer att vilja att du ska företräda dem väl. Om allt går bra, kommer de att skicka dig att göra testbilder med en lokal fotograf för att se om du har vad som krävs.

Tips

 • Gör inte över-återfuktar, gör dina händer ser fet och kan vara en stor turn-off till potentiella arbetsgivare.
 • Fotografer är alltid ute efter nya skott idéer, så om du har ett foto koncept, se till att dela den i dina bilder.
 • Om det visar sig att du inte är lämpade att vara en hand modell, anser de andra modellering nischer. Att lära sig att bli en modell börjar med att veta var du passar in bäst.
 • För att få hög kvalitet skott försöka kontakta lokal högskola som volontär för fotografering studenter i utbyte mot kopior av utskrifter.

Varningar

 • Bli inte avskräckt om du får höra att du inte "passar räkningen"