Wko

Hur man blir en framgångsrik fastighetsmäklare

Framgång i fastigheter beror på din vilja att lära sig att sälja (eller leasing) fastigheter. Det finns många sätt att sälja fastigheten, men det bästa sättet är att vara till hjälp för andra och att ha många kunder och tidigare kunder behåller dig i deras "top of mind" medvetenhet. När folk tänker på fastigheter de ska tänka på dig!

Steg

Hur man blir en framgångsrik fastighetsmäklare. Upprätta ett mentorskap förhållande med en framgångsrik fastigheter säljare eller mäklare.
Hur man blir en framgångsrik fastighetsmäklare. Upprätta ett mentorskap förhållande med en framgångsrik fastigheter säljare eller mäklare.
 1. 1
  Upprätta ett mentorskap förhållande med en framgångsrik fastigheter säljare eller mäklare. Lär av dem. Skugga dem. Hjälp dem med uppgifter. Håll deras egenskaper öppen. Kör tidningen och internet annonser för dem.
 2. 2
  Håll en databas över alla dina kontakter och göra veckovis kontakt med dem som letar efter fastigheter tjänster (köp, sälja, hyra, tillval).
 3. 3
  Gör golvet tid. Om du inte gillar "plikt golv agent" då är du förmodligen antingen redan framgångsrika eller du kommer snart att få slut på verksamheten av dem som gör det. Detta är hur du lär dig att köra ett kontor och arbeta med kunder och klienter. Åtminstone, om inget företag är stämde från denna tid, kommer du har gjort det tillräckligt för att veta att det inte fungerade för dig. Alla är olika.
 4. 4
  Leta efter innovativa sätt att göra ett plask i den lokala marknaden.
 5. 5
  Använd teknik. Twitter och Facebook din status och andra kommer att märka att du är "in" fastigheter. Top of mind medvetenhet kommer att växa.
 6. 6
  Prata högt av andra säljare och mäklare.
 7. 7
  Utbilda dig med så många program som du har råd.
 8. 8
  Få listor. Om du har varit i branschen i över, säger 3-5 år, och listor är svårt att komma med, du förmodligen inte behandla dina första kunder mycket väl. De bör upprepas med dig. Om inte, har du inte hålla dem uppdaterade med verksamheten och månatliga kontakta dem med någon form av hjälp kommunikation. Använd kalendrar, e-post, fester klient, lägga dem till Facebook, etc.
 9. 9
  Delta i seminarier.
 10. 10
  Umgås med framgångsrika mäklare. Bli inte avundsjuk. Ditt humör kommer att spilla över till dina kunder! Slutet är nära i det fallet.
 11. 11
  Bli en mäklare i ditt tillstånd. Utbildningen kommer ensam att hjälpa din kunskapsbas nog att provocera mer framgång-inducerande förtroende.
 12. 12
  Håll öppet hus. Det är inte för nya agenter bara. Du vet aldrig vem som kommer att gå in, det kan vara din nästa notering klient.
 13. 13
  Läs andra situationer och information från andra veteraner och pedagoger.
 14. 14
  Använd din tid klokt. Du måste prioritera din tid för viktigare saker. Hur du fördela din tid är mycket viktigt för din framgång. Inte fastnat för en enda aktivitet. Du måste hitta nya kunder vid service aktuell kund.

Tips

 • Bli utbildade! Ledare är läsare!
 • Stanna motiverad!
 • Sluta inte ditt vanliga jobb ännu! (Det kommer att ta ett tag att bli självförsörjande.)
 • När en försäljning faller igenom, hålla hakan upp, något annat kommer att gå bättre!
 • Håll positivt!
 • Var kreativ och tänka utanför lådan.

Varningar

 • Sluta inte ditt vanliga jobb tills du har ett års fast försäljningsintäkter.
 • Spendera inte för mycket tid att prata med vänner om ditt test.
 • Det kokar ner till att sälja! Tro inte att du kommer att sälja till alla dina vänner och göra bra på grund av detta. Du måste utsikter med folk du inte känner för att få tillräckliga inkomster.