Wko

Hur man använder en iPad när du reser

Apples tablett dator, iPad, har gjort det lättare att ta arbete, spel och filmer med dig vart du än går. Även om det inte har en skiva eller USB-enhet, kan data lagras på Internet och fjärråtkomst, detta kallas "cloud computing." Det finns också över 90.000 iPad applikationer (appar) som ger dig tillgång till programmering och online-innehåll. För de miljontals människor som reser för arbete och nöje varje år, kan iPad ljusare bagage och ge tillgång till underhållning och information på vägen. Det finns några riktlinjer som du bör följa för att få ut det mesta av din iPad när du är på en resa. Läs mer för att ta reda på hur man använder en iPad när du reser.

Steg

Hur man använder en iPad när du reser. Välj ett wi-fi ipad, om du kommer främst att använda den för resa ut i ditt hemland eller i nätverket.
Hur man använder en iPad när du reser. Välj ett wi-fi ipad, om du kommer främst att använda den för resa ut i ditt hemland eller i nätverket.

iPad Resor Överväganden

 1. 1
  Välj ett wi-fi ipad, om du kommer främst att använda den för resa ut i ditt hemland eller i nätverket. Du kan vara föremål för roamingavgifterna när du försöker ansluta till Internet utanför ditt land. Många västländer har utbredd Wi-Fi, och du kan ibland betala extra för ett lokalt micro-SIM-kort.
  • Hämta en Wi-Fi Finder ansökan innan du lämnar hemmet. Detta gör att du kan hitta platser som har gratis Wi-Fi för enkel åtkomst när du reser. Kontrollera nära ditt hotell, flygplatsen och mycket mer.
 2. 2
  Välj en iPad med en massa minne, om du planerar att använda den för resor. Du kommer att ha en bra mängd program, dokument och innehåll som lagras på den. De 32 och 64 gigabyte alternativen är de bästa valen.
 3. 3
  Stäng av apps, wi-fi och 3G när du inte använder dem för att spara batteri. Det är en bra idé att hålla dem öppna tillräckligt länge efter landning så att iPad kan haka på din plats. Kontrollera mängden ström du använder är avgörande om du ofta är borta från en laddningsstation.
 4. 4
  Leta efter tecken på om din ipad behöver tas bort ur sitt fodral när du går igenom säkerhetskontrollen. Under 2011 kräver TSA inte dig att ta bort det.

iPad Framställning

 1. 1
  Ladda ner alla systemuppdateringar en dag innan du lämnar. Detta görs bäst att undvika synkronisering problem 10 minuter innan du lämnar. Det är bäst att göra någon rengöring upp eller ändra 1 till 2 dagar innan för att undvika eventuella tekniska problem som kan uppstå.
 2. 2
  Ladda ner filmer, tidningar, böcker, musik, spel och mer innan du lämnar hemmet. Om du väljer att göra detta hemifrån, kan du vara i händerna på långsam internetuppkoppling, och du kan använda upp dyrbara batteritid. Ställ upp dem för att ladda över natten så att du kan vara redo när du inte har en Internet-anslutning under flygning.
 3. 3
  Kontrollera om ditt flygbolag använder Adobe Flash för sin webbplats innan du lämnar hemmet. Många flygbolagens hemsidor köra sin check-in sidor med Flash, vilket inte är förenligt med iPad. Om detta är fallet, måste du hitta ett annat sätt att checka in tidigt.
 4. 4
  Planera ditt arbetsschema innan ditt flyg. Ladda ner Dropbox ansökan innan din resa, så att du kan hålla alla dina arbetsdokument i "molnet" och hämta dem när du har en Internet-anslutning. Ladda ner dessa dokument som du behöver direkt på iPad i väntan på en brist på Internet mid-flight.
  • Om du arbetar i Microsoft Office, kan du ladda ner Documents to Go appen för att se till att du är kompatibla på din Apple-produkt.
  • Många människor tyder på "batch schemaläggning" av arbetet på iPad. När du inte har en Internet-anslutning kan du vara mer benägna att använda iPad för att arbeta i stället surfa på nätet.

iPad reseutrustning

 1. 1
  Köp de nödvändiga tillbehören innan din resa. Precis som att välja den perfekta carry-on resväska, pass bok eller promenadskor, kan iPad tillbehör ökar effektiviteten av iPad. Med rätt verktyg kan du ha möjlighet att ersätta din bärbara dator helt.
  • Köp en iPad tangentbord, om du planerar att arbeta eller maila utförligt på din resa. Medan iPad pekskärm tangentbord kan vara perfekt för sociala medier, som Facebook och Twitter, är det svårt att skriva ett dokument eller en resedagbok utomlands. Leta efter ett tangentbord som är inbyggd i ett fall och stativ eller en silikon tangentbord som är mindre ömtåliga och rullar iväg lätt i ditt handbagage.
  • Ta med en väggkontakt för att ladda din iPad. Detta är särskilt viktigt om du inte planerar att föra en dator. Forskning om du behöver en adapter innan du lämnar hemmet och köpa en, om du inte tror att du kan hitta en Apple-butik där du går.
  • Köp en iPad case som är också en monter och inte dra för mycket uppmärksamhet. iPads redan väcka uppmärksamhet, så precis som en diamantring eller en tuss av kontanter, blinkar en klarröd fall ett meddelande på potentiella tjuvar att du har något värt att stjäla.
  • Ta ett par hörlurar som innehåller en mikrofon. Detta kan hjälpa dig att prata om ansökningar videochatt utomlands.
  • Köp ett par hörlurar splitter, om du har en reskamrat. Du kan både titta på innehållet eller lyssna på musik medan du är på en flygning.
  • Köp ett kit kamera anslutning och SD-kort. Fyll i SD-kortet med filmer som kan överföras direkt till din iPad med satsen medan på vägen.

iPad Travel ansökningar

 1. 1
  Överväg att ladda ned följande program för användning när du kommer till din plats.
  • Ladda ner ett väder program om du planerar att spendera mycket av din tid ute. Du kan kontrollera från hotellet och planera dina aktiviteter därefter.
  • Ladda ner en flygning program som kommer att berätta om förseningar. FlightTrack är ett bra alternativ om du reser ofta för företag.
  • Använd OffMaps ansökan. Denna app ger dig tillgång till tusentals kartor när du är offline. Många andra karta apps kräver en mycket bra internetuppkoppling för att producera en gata karta, så det är väldigt svårt att kolla på kartan när du flyttar genom staden.
 2. 2
  Prata med vänner och familj via skype eller Truphone. Ladda ner programmet via App Store och be dina vänner och familj att göra detsamma. Även om du behöver en bra Internet-anslutning för att göra dina samtal, kan du spara mycket pengar genom att ringa på nätet snarare än med en mobiltelefon eller telefonkort.
 3. 3
  Placera alla dina ipad resor apps på startskärmen för snabb åtkomst. Du kan spara tid och kraft genom att planera framåt.

Varningar

 • Var försiktig när du går runt med en iPad street map. Du löper större risk för stöld i denna situation. Många människor känner sig inte bekväm att föra ut iPad i mitten av en gata.

Saker du behöver

 • Tangentbord
 • Tillämpningar
 • iPad case
 • Hörlurar med mikrofon
 • Plug-in adapter
 • Hörlur splitter