Wko

Hur man ansöker om ett jobb utomlands

Om din dröm är att resa, uppleva andra kulturer, eller börja om igen i ett helt nytt land, kan ett utomeuropeiskt jobb vara valet för dig. Medan det finns många saker att veta om hur du ansöker om ett jobb utomlands, det är inte så svårt som det var i tidigare generationer. Tekniken gör det lättare att hitta och ansöka om arbetstillfällen i andra länder.

Steg

Hur man ansöker om ett jobb utomlands. Forskning de länder du vill arbeta på.
Hur man ansöker om ett jobb utomlands. Forskning de länder du vill arbeta på.
 1. 1
  Forskning de länder du vill arbeta på. Du måste ta reda på praktisk information liksom vilken typ av visum och vaccinationer du behöver för att flytta dit. Du bör också få ett grepp om kultur och levnadsförhållanden i det land du väljer. Ta reda på vad levnadskostnaderna är att se till att du får ett jobb som är tillräckligt för att leva bekvämt. Vara förtrogen med, säkerhetsinformation sjukvårdsinrättningar och varningar resor.
 2. 2
  Kontakta ambassaden för det land du vill arbeta i. Ta reda på vad som behövs för att komma in i landet och flytta dit.
 3. 3
  Ansöka om pass och visum. Många utomeuropeiska jobb kommer inte tänka dig om du inte redan har dessa poster. Ambassaden i det land du vill arbeta i kommer att ge information för att ansöka om visum. Pass för att resa in och ut ur EU kan sökas på lokal pass byråer.
 4. 4
  Var beredd att passera säkerhetsprövning och träffa fysiska krav. Statliga positioner och några andra jobb kommer att kräva och omfattande säkerhetsprövning som kan kräva pappersarbete och intervjuer. Du måste passera en fysisk undersökning och bevisa att du inte kräver särskild omsorg för att vara berättigad till vissa statliga relaterade positioner.
 5. 5
  Söka jobb med europa regeringen på federal jobb nätet. Denna webbplats har många utländska platsannonser. Sociala tjänster organisationer som Peace Corps erbjuder även platsannonser och möjligheter att arbeta utomlands.
 6. 6
  Lära sig språket i det land du vill flytta till. Du kanske inte behöver vara flytande i språket för att få ett jobb, men har ett kommando för grundläggande fraser på minimum kommer att göra livet utomlands lättare.
 7. 7
  Sök efter internationella platsannonser på vanliga arbetsplatser och webbplats. De flesta vanliga jobb styrelser som Monster inkluderar internationella listor. Sajter som Riley Guide och Canuck lista utomlands ger platsannonser samt praktiska råd om hur man ansöker om ett jobb utomlands.
 8. 8
  Överväga att arbeta för ett lokalt företag som har utländska kontor. De flesta företagen i Europa har kontor i andra länder. Det kan också vara små organisationer i ditt område som är satellit kontor för internationella företag. Att arbeta i någon av dessa situationer kan leda till ett uppdrag i ett utomeuropeiskt jobb.
 9. 9
  Stress dina kunskaper och hålla dem uppdaterade. Ansöker om ett utomeuropeiskt jobb liknar söka alla jobb. Arbetsgivare kommer att titta på dina kunskaper för att se till att de uppfyller de krav som ställs, utöver din vilja att flytta. Om du inte har en förkärlek för det främmande land för att flytta till och ha speciella kunskaper, göra en del efterforskningar för att ta reda på vilka länder som är i behov av sökande med dessa kunskaper.