Wko

Hur man ansöker om arbetslöshetsersättning i Florida

Att vara arbetslös är förenat med svårigheter och utmaningar. Lyckligtvis kan återanställning Assistance (även kallad återanställning assistans försäkring) ger tillfälliga fördelar löne ersättare till kvalificerade personer som är arbetslösa förskyllan av sina egna.

Alla återanställning bistånd påståenden måste nu göras på nätet. Här är hur man skall avgöra din rätt och arbete genom processen

Steg

Hur man ansöker om arbetslöshetsersättning i Florida. Bestäm din behörighet.
Hur man ansöker om arbetslöshetsersättning i Florida. Bestäm din behörighet.

Del ett: din behörighet

 1. 1
  Bestäm din behörighet. För att kvalificera sig för förmåner, måste du uppfylla vissa krav:
  • Du har förlorat ditt jobb förskyllan av dina egna.
  • Du letar aktivt efter ett nytt jobb.
  • Du är redo att ta ett nytt jobb när de erbjuds.
 2. 2
  Möt monetära behörighetskrav. För att kvalificera monetärt, måste du:
  • Har betalats lön i 2 eller fler kalenderkvartal under basperioden. (Basen perioden är de första 4 fjärdedelar av de föregående avslutade 5 kvartal innan lämna in en fordran.)
  • Ha totala lönerna bas under minst 1-1/2 gånger lönerna i kvartalet med det högsta resultatet.
  • Har minst 2540€ lönesumman i basen perioden.
  • Till exempel, låt oss säga att du blev uppsagd i augusti i år, vilket är i mitten av det 3: e kvartalet i år. Basen börjar 5 fulla kvartal före start av din arbetslöshet, vilket sätter i början av basperioden Fram till april 1: a det föregående året.
 3. 3
  Möt icke-monetära behörighetskrav. Du kan vara berättigad till arbetslöshetsersättning om du beviljades av något annat skäl frivilligt sluta eller tjänstefel.
  • Misconduct är en förlust av arbete på grund av avsiktliga eller kontrollerbara handlingar eller underlåtenhet att vidta åtgärder som visar ett medvetet åsidosättande av arbetsgivarens intressen.
  • Behörighet för arbetslöshetsersättning kommer att fastställas under processen att lämna in en fordran. Individer som är osäkra om de kvalificerar fortfarande bör gälla.

Del två: inlämning av en fordran

 1. 1
  Bestäm hur du vill lämna din ansökan. Individer kan använda flera olika format för att ansöka om arbetslöshetsersättning i Florida.
  • Lämna in en ansökan på nätet genom att besöka myndighetens webbplats Floridajobs.org
  • Ring byrån 1-800-204-2418 under normal kontorstid, måndag till fredag.
 2. 2
  Slutför en inledande färdigheter översyn. För att få förmåner, du måste fylla i en kompetens bedömning översyn består av tre moduler för att mäta dina nivåer jobb skicklighet. Denna information kommer att användas av ditt regionala Workforce styrelsen att hjälpa till att utveckla en plan för utveckling av arbetskraften i din region av staten.
  • Slutförandet av denna granskning har därför inte på något sätt påverka resultatet av andra potentiella problem som kan påverka ditt påstående, men du måste fylla i alla tre delar inom 17 dagar från din ansökan för ikraftträdandet.
 3. 3
  Var exakt. Noggrannt rapportera orsaken till separationen från ditt jobb när du lämnar in din ansökan. Det är viktigt att du ger kontoret återanställning försäkring med den exakta orsaken till din separation för att hjälpa dig att undvika bedrägerier.
 4. 4
  Rapportera eventuella lön du tjänar. Du måste anmäla din bruttolön (innan din skatt) för varje vecka du arbetar och certifiera för förmåner, även om du inte får betalt förrän senare. Var noga med att korrekt redovisa alla inkomster under din vecka anspråk certifiering, även de från deltidsarbete eller tillfälligt arbete.
  • Om du samlar fler RI fördelar än du är berättigad till att du misslyckas med att redovisa ett resultat, kan du begå bedrägeri och föremål för åtal.
 5. 5
  Register med anställning Florida marknadsplats (EFM). Du kan söka hjälp med att hitta ett jobb genom EFM. EFM ger värdefulla resurser som finns tillgängliga för din användning, inklusive jobb remisser, återuppta byggnaden och återanställning tjänster.
 6. 6
  Vara tillgänglig för arbete. För att samla in förmåner, måste du verifiera hela tiden att du har möjlighet, tillgängliga och villiga att acceptera ett lämpligt arbete.
  • Eventuella konflikter som går i skolan under arbetstid eller begränsningar med barnomsorg eller transport kan begränsa ditt arbete tillgänglighet och vara en stödberättigande fråga. Rapportera sådana frågor på dina ansökningsblanketter.
 7. 7
  Aktivt söka arbete. Du måste söka arbete varje vecka som du lämnar in en ansökan om förmåner.
  • Utveckla en effektiv plan arbete sökning. Många återanställning Försäkring kärandena inte har en effektiv plan för att söka efter arbete. Den Anställ Florida Marketplace är ett bra ställe att lära sig om olika typer av jobb, deras tillgänglighet, och hur du får training.Visit Employflorida.com för mer information och hjälp med att planera ett effektivt arbete sökning.
 8. 8
  Undvik fel för att säkerställa korrekt utbetalning av förmåner. För att förebygga fel i utbetalningen av RI fördelar som kan resultera i en felaktig utbetalning, är det viktigt att du läser all information som ges till dig när du lämnar in din ansökan om förmåner. Felaktig utbetalning av förmåner kommer att orsaka en försening eller förnekande av framtida förmåner.
 9. 9
  Anmäl ditt arbete ASAP. Dröj inte - så fort du börjar arbeta igen, rapportera det. Var noga med att informera RI-kontoret och sluta hävda fördelar om du arbetar heltid. Vänta inte tills du får din första lön för att rapportera det.
 10. 10
  Följ reglerna för att hindra dig från att begå bedrägerier. Om du samlar RI förmåner, se till att följa de krav som statens lag. Underlåtenhet att följa reglerna kan resultera i allvarliga konsekvenser, inklusive eventuella fängelse.
 11. 11
  Känn ditt ansvar och be om hjälp. Navigera genom RI-systemet kan vara förvirrande. Om du har en fråga om ditt ansvar eller krav på att ta emot förmåner, kontakta RI kontoret.

Del tre: vänta och svara på frågor

 1. 1
  Man bör svara på alla förfrågningar om ytterligare information. Den Florida byrå för arbetskraft innovation kommer att skicka en bekräftelse av arbetslöshetsersättning genom mail när det finns godkännande eller avslag.
  • En Lön Transcript och Beslutsamhet form ger en förklaring av täckning och berättigande till basen perioden. Veckans förmånsbestämda belopp och de totala tillgängliga krediter kommer att vara på formen.
  • Svara på prövning, om så önskas. Detta är en begäran om ytterligare information från den senaste arbetsgivaren. Detta avgör om en individ är berättigad till arbetslöshetsersättning baserat på hur de separerade från sin tidigare arbetsgivare.
  • Överklaga. Sökande som inte håller med mängden veckovisa förmåner får tvistlösaren beslutsamhet eller andra fakta, överklaga kravet på myndighetens webbplats.

Tips

 • Ha din information redo. När du lämnar in en fordran, har din tidigare anställning information tillgänglig. Detta inkluderar arbetat datum, arbetsgivarens namn och orsaken till separationen.
 • Läs fördelarna rättigheter informationsbroschyr. Du borde förstå dina rättigheter och skyldigheter som en Florida återanställning assistansersättning käranden. Granska Fördelar rättigheter informationsbroschyr.
 • All information om hur man lämnar en arbetslöshet anspråk, inklusive ansökningsblanketter, finns på spanska på myndighetens webbplats.
 • Anmäl dig för betalkort programmet. Ta emot dina betalningarna snabbare genom betalkort programmet. För att ta reda på hur det betalkort programmet fungerar, läs Betalkort vanliga frågor.
 • Läs Vad är återanställning försäkringsbedrägeri? flygblad.
 • Individer som bor i en annan stat, men med rätt sysselsättning i Florida under basperioden, kan lämna in och ansöka om arbetslöshetsförmåner med de metoder som anges ovan.
 • AWI Form UCB-231 kommer att skickas regelbundet till målsägare. Detta formulär kommer att se individer är aktivt och är fortfarande berättigade till att ta emot förmåner. Fordringsägarna måste reagera enligt tidslinjen som finns på blanketten.
 • Läs anspråk boken. För mer detaljerad information om hur du filen och vad som väntar under återanställning bistånd påståenden processen, vänligen se över Florida återanställning bistånd påståenden bok.
 • Läs. 10 saker du bör veta om återanställning Försäkring systemet när du lämnar in en ansökan.