Wko

Hur lyckas samla tips från scenen dansar som en exotisk dansare

Se till att du samlar alla dina tips efter dansa på scen är en viktig faktor för den inkomst du kommer att göra som en exotisk dansare. Denna steg för steg guide sattes samman för att hjälpa dig att förstå de steg du bör ta när du samlar tips efter din scen dans.

Steg

Hur lyckas samla tips från scenen dansar som en exotisk dansare. Ta med sparbössa på scenen.
Hur lyckas samla tips från scenen dansar som en exotisk dansare. Ta med sparbössa på scenen.
 1. 1
  Ta med sparbössa på scenen. Hur du väljer att spara dina pengar kan variera, men det vanligaste är att förvara den i en sparbössa. En sparbössa är oftast en makeup box eller något slags plastbehållare med ett handtag. Du vill undvika att använda en vanlig väska att förvara dina pengar eftersom det kan lätt smälta in i mörka belysning och det kan likna en handväska som en kund som är en kvinna kan ha fört i. När du tar denna ruta på scen med dig, se till att det är utom räckhåll för någon kund sitter vid din scen. Du vill inte ha någon stjäla det under din show.
 2. 2
  Samla tips kunder kan ha kastat på scenen. Samla upp några dollarsedlar kunder kan ha kastat på scenen medan du dansade. Att göra detta på ett sexigt sätt kan ge kunderna lite extra incitament att tipsa dig när du kommer med att samla individuella tips.
 3. 3
  Ta de pengar du har precis plockat upp från scenen till din sparbössa. När du har samlat tips kunder kan ha kastat på scenen, se till att du går till din sparbössa innan du fortsätter samla tips. Skjut alla dina pengar i det utan riktning eller konstaterade några räkningar... du kan göra detta senare.
 4. 4
  Samla tips från kunder som sitter direkt på din scen. När din uppsättning är över och du har lagt dina kläder igen, sätta din strumpeband på en av dina lår. Börja alltid på ena sidan av scenen och systematiskt gå till varje kund. Hålla benet med strumpeband på den ut till kunden och med ena handen håller de pengar du redan har samlat på ena sidan av låret, och med den andra dra strumpeband ut så att kunden kan placera pengar i din strumpeband. Alltid leende och säger tack till kunden för deras tips.
 5. 5
  Var uppmärksam på vem som ger dig vad. Detta är det dags att utvärdera vilka kunderna kan vara potentiella källor till pengar. Kunden som tips du 5€ förmodligen inte kommer att köpa en lap dance från dig, men du kan alltid fråga. Dock är kunden som ger dig en 5€ proposition mer benägna att acceptera ditt erbjudande. Det är väldigt viktigt att man tittar på vad han bär och eventuella kännetecken så att du kan hitta honom igen. Försök inte att minnas kunden genom platsen sitter han, kommer han inte att stanna i samma sits hela natten.
 6. 6
  Ta bort några av dina tips. När du är klar med att samla in tips från kunder direkt på din scen, ta bort några av de tips från din strumpeband. Beroende på hur mycket du har i din strumpeband, kommer du vill ta bort mellan 20% -50% av dem och lägg dem i din sparbössa. När du går att samla in pengar från kunder som sitter runt scenen (i motsats till att sitta på det) du vill att de ska veta att du bara fick scenen men inte att det ser ut som du redan har massor av tips. Det låter fånigt, men kunderna tenderar att tippa mindre om de tror att du redan har gjort "för mycket" från andra kunder.
 7. 7
  Samla tips från kunder som sitter runt scenen. Efter din kuliss är över och du har samlat dina tips från kunder som sitter direkt på din skede försöka samla tips från kunder runt scenen. Försök att inte tänka på detta som en fri för alla där du ber varenda kille i klubben för ett tips. Vara rimliga och vet vilka kunder som faktiskt ser dig dansa och vilka som fick danser från andra flickor, i toaletten, etc.
 8. 8
  Förvara dina pengar. När du har samlat alla dina tips, "skjuta" alla dina pengar i din sparbössa. Anledningen till "shove" dina pengar på är att hindra kunder från att se hur mycket pengar du faktiskt har samlat in och hur mycket pengar du nu har i din box. Du vill inte att andra ska se hur mycket pengar du har av säkerhetsskäl. Du kan räta ut dina räkningar, räkna dina pengar, etc. på baksidan rummet där du har mer integritet.

Tips

 • Vid förändring för kunderna, alltid räkna högt när du räknar ut förändringen. Du vill inte kunden att komma tillbaka 10 minuter senare säger du kort förändrat honom.
 • Väl på baksidan rummet, räta ut dina räkningar
 • Utbyta de flesta av dina kära för större valörer (förvaltning, bartenders, eller servitriser kan ge detta åt dig)
 • Gem eller gummiband någon en dollar räkningar du får fortfarande har i grupper om 15€ eller 20€. Detta kommer att göra det lättare för dig att räkna vid slutet av natten eller ge växel till kunderna.
 • Organisera dina tips i valörerna ettor, femmor, tior, tjugoårsåldern, och hundratals

Saker du behöver

 • Sparbössa
 • Garter