Wko

Hur köper varor

Aktiemarknaden är mycket volatil. Det är inte ovanligt att priserna till vilt fluktuerar under öppettider. Det är därför det är oerhört viktigt för dig att förstå hur denna marknad fungerar innan du köper varor. Du kan enkelt öppna ett online-konto för att köpa aktier eller fonder. De mäklarfirmor, dock har vissa krav när det gäller att köpa varor. Här är de steg du kan vidta för att starta handel med råvaror.

Steg

Hur köper varor. Öppna ett online trading konto.
Hur köper varor. Öppna ett online trading konto.
 1. 1
  Öppna ett online trading konto. Det första steget till att köpa råvaror öppnar ett online-handel konto. Detta är ett enkelt steg. De flesta online handelsvara mäklarfirmor ger ett par olika sätt att slutföra den här informationen.
  • Fyll i formuläret på nätet.
  • Ladda ner formuläret, fyll i informationen, och sedan skicka det tillbaka till mäklarfirman.
  • Vänta på godkännande från mäklarfirman.
 2. 2
  Köp varor via din nätmäklare. Det sätt du köper råvaror är genom terminskontrakt. Terminskontrakt är avtal som innebär säljare levererar varor till köpare vid en förutbestämd tidpunkt. Du kan köpa olika typer av råvaror, inklusive:
  • Ädelmetaller: och silver betraktas som de välkända metaller. Men det finns andra metaller som är allmänt handlas, men är inte lika populära. Dessa inkluderar palladium, iridium och osmium.
  • Lantbruk: Denna marknad omfattar sojabönor, socker, mjölk och spannmål.
  • Energi: Denna marknad består av råolja, naturgas, etanol och propan.
  • Boskap och kött: Denna marknad omfattar sidfläsk fläsk, levande nötkreatur och Lean Hogs.
 3. 3
  Köp varor via börshandlade fonder. Köp varor genom att köpa aktier i ETF (börshandlade fonder). ETF: er är fonder som följer index, såsom S & P 500. Det finns vissa fördelar med att använda denna metod:
  • Du behöver inte spendera mycket tid på att undersöka varor eller avgöra vilka som ska köpa. Istället kommer den investeringen ledningsgrupp som förvaltar fonden göra detta arbete.
  • Du behöver inte sätta upp stora mängder av ditt för att köpa varor. Detta kommer att hjälpa till att bevara ditt kapital.
  • Du har en möjlighet att diversifiera i olika råvaror. Till exempel, låt oss säga att du har bestämt att du vill köpa guld. Genom att investera i en guld börshandlade fonden, är dina pengar sprids ut till flera företag guldgruvor. Detta sätt, om ett guld gruvbolag fungerar dåligt, kan du dra fortfarande från de övriga företagen guldgruvor som går bra.
 4. 4
  Skaffa varor via fonder. Investment ledningsgrupper hanterar också fonder. Till skillnad från börshandlade fonder, kommer fonder portföljer inte bara bestå av råvaror, men andra värdepapper såsom obligationer eller aktier. En fördel med att gå denna väg är att om råvarumarknaden fungerar dåligt, kan du fortfarande skörda vinster från andra sektorer som den gemensamma fonden investerar i, t.ex. telekommunikation eller informationsteknik.

Tips

 • Det finns ett minimum balans krav du måste uppfylla för att handla varor. På vissa mäklarfirmor, kan detta vara så mycket som tio tusen dollar. Kontrollera med din mäklare för att ta reda på hur mycket du kommer att behöva sätta