Wko

Hur kan man vara en grammatik nazist

Grammatik nazister är de som i hemlighet kollat ​​din användning av språket vid varje given tidpunkt och är beredda att berätta om det. Att vara en grammatik nazist är inte nödvändigtvis en ond sak, men konsekvent korrigera folks grammatik kan ses som kränkande och oförskämd. Lär dig att bli en utan hämmande andras förmåga att tala och gå på med sina normala aktiviteter.

Steg

Hur kan man vara en grammatik nazist. Inse felaktiga grammatik vanor du själv kan ha.
Hur kan man vara en grammatik nazist. Inse felaktiga grammatik vanor du själv kan ha.
 1. 1
  Studera engelska. Detta är det viktigaste steget, naturligtvis, om du vill bli en grammatik nazist på engelska. Studera språk på djupet kommer att ge dig språkkunskaper och kunskaper om avancerad syntax som används i hela språket.
 2. 2
  Inse felaktiga grammatik vanor du själv kan ha. Vill du säger "Kan jag?" istället för "Får jag?" när man ber om tillåtelse att göra något? Rätta dig själv, och du kommer att lära dig att känna igen dina egna misstag. Du bör vara medveten om din egen grammatik innan han kritisk till grammatiken andras.
 3. 3
  Lyssna noga på vad en talare säger och be om förtydligande om du behöver det. Detta kommer att se till att du förstår vad de säger och inte kritisera dem för misstag de inte göra. Använd ditt sätt, förstås, och inte avbryta dem när de talar.
 4. 4
  Över sina uttalanden i huvudet, med hjälp av din engelska kunskaper för att tolka den. Om det inte verkar korrekt, försöka hitta problemet genom att ersätta det med vad du (eller en engelsk professor), skulle ha sagt i stället. Använd detta för att identifiera problem med sitt uttalande. Om det inte är ett problem, det finns ingen anledning för dig att kommentera.
 5. 5
  Berätta för dem om problemet med sin grammatik artigt. Du kan göra detta flera olika sätt utan att låta anklagande eller förargelseväckande. Till exempel, om de säger "jag gjorde det på olycka", kan du göra ett skämt genom att låtsas att få på toppen av en bilolycka mellan två bilar, och berätta för dem, "är du säker på att du inte gjorde det av misstag? ". Försök att göra det utan att få dem att känna KLUMPIG, utan att vara medvetna om hur de talar.
 6. 6
  Hitta misstag i kompositioner såsom böcker, tidskrifter, webbplatser eller tidningar. Du behöver inte informera utgivaren av dessa, dock, eftersom de redan är publicerade, och de kommer inte att publicera sitt innehåll för små misstag (dock webbplatser får eller inte får).
 7. 7
  Använd hyfs i alla fall och inte agera som en "know-it-all", eftersom det bara gör att du ser högdragen och egoistisk.

Tips

 • Använd inte jämförande modifierare med adjektiv som antingen är "på eller av." En mycket vanlig form av detta misstag är ordet "unik". Unika betyder "en av ett slag," så något kan vara antingen unika eller inte unik. Jag kan inte vara "mycket unika" eller "mindre unik" eftersom det inte finns olika grader av unikhet. Det är som att säga ett ljus är "mycket på."
 • Om personen inte talar engelska som första språk, vara empatisk och bara hjälpa dem. Om de talar engelska fint och du kan fortfarande förstå det, ignorera det.
 • Ett bra sätt att se en grammatik nazist i handling är College Humor s "Grammatik nazister". Du kan också få ett gott skratt.

Varningar

 • Detta kan anses oförskämd och kränkande, så använd ditt sunda förnuft att veta när man ska korrigera och när man ska låta det vara.