Wko

Hur kan man undvika en blockering

Hur kan du övervinna mentala blockeringar inom matematik, naturvetenskap och andra tekniska eller analysmaterial? Visste du att du skapar en mental block när du inte acceptera att vara på bollen? Tillåter du eller någon du bryr dig om sig själv att bara kusten ned hill - inte veta och inte förstå ämnet eller lärdomar? Ställ dina egna prioriteringar, så att istället för att prioritera ditt schema, schemalägga dina prioriteringar, dvs: få dina stora mål (viktigaste mål) och bästa idéer i de första platser för arbete - och spela. Här är hur man kan bli av det mentala blocket och komma igång!

Steg

Hur kan man undvika en blockering. du skapar en mental block.
Hur kan man undvika en blockering. du skapar en mental block.
 1. 1
  Nod positivt. Skaka på huvudet "Yes!" i klassen under och diskussion i klassen.
 2. 2
  Var uppmärksam på vem har ordet. Var på alerten. Lyssna på läraren och de elever som deltar.
 3. 3
  Skriv ner det. Ta detaljerade anteckningar under en föreläsning. Parafras vad läraren sade att kondensera det, speciellt när du inte förstår det. När du inte, ta ner ord för ord. Ibland skriver saker hjälper ner hålla uppmärksamheten på ämnet och hjälpmedel minne.
 4. 4
  Smile när du förstår ett steg eller ett svar på en fråga.
 5. 5
  Håller med föreläsning, med läraren och med elever som går till styrelsen och ge lösningar - som visar hur svaret hittas.
 6. 6
  Säg affirmationer som "okej, ja!", "Det är rätt!" eller "Du har det!" och "Det är hur jag gjorde det också!"
 7. 7
  Delta i helklass, din lilla grupp, eller styrelsearbete (gå till styrelsen och försöka göra problemet).
 8. 8
  Håll dig uppdaterad, vara i tid,. Få hjälp om du behöver det. Kanske har du en vän i samma klass som kommer att arbeta på läxor eller andra uppdrag med dig.
 9. 9
  Alltid rensa ditt sinne och klargöra dina tvivel - om du har någon, ens få extrem hjälp, men endast efter lektionstid utan att störa klassen.
 10. 10
  Var i tekniska och analytiska frågor. Alltid vara på kanten av din plats, vara redo. Lagen skarp, genom att verkligen försöka att förstå materialet och du kommer att bli skarpare, vassare och klokare.
 11. 11
  Var redo för vad som helst, så låt inte din vakt (som dagdrömmer), men tänka positivt och inte tänka så mycket om andra saker än det ämne som du behöver vara.

Tips

 • Om du tillåter dig själv att skrämmas av människor som säger att du frågar "dumma frågor" eller att du frågar "för många frågor" - du kan nedgång i din stol, din klass klass på ditt sinne. Sitt upp! Var stark och ställa så många rimliga frågor som du behöver.
 • Bara för att dina kamrater agerar på ett visst sätt, betyder inte att du borde. Om de bestämmer att de vill vara off topic inte sugas i. Det är din klass du bör koncentrera sig på, inte deras helger.
 • Istället för att prioritera ditt schema för någon plan, få dina största mål (viktigaste mål) och bästa idéer i din plan först - och och.
 • Om du inte förstår, be om hjälp. Titta utanför det klassrummet vid behov, ibland en handledare eller en annan lärare kanske kan hjälpa dig att förstå något bättre om din vanliga lärare avfärdar dina frågor eller inte gör sig tid att hjälpa dig. Var artig och tacksam mot dem som ger dig tid och hjälpa, även om man vid slutet av sessionen du fortfarande inte får det.
 • Var säker på att du alltid vet och förstår vad läraren och lektionen innebär och hur man gör ditt uppdrag.

Varningar

 • Om du inte accepterar klassen föremål, inlämningsuppgifter, och begrepp - då resultatet är en mental kvarter.
 • Acceptera inte mindre än att vara på alerten. Inte kusten ner backen utan att försöka.