Wko

Hur hittar fastighetsägare

Oavsett om du behöver för att hitta ägarna till en fallfärdiga bit av egendom som behöver städa upp, eller vill göra en offert på ditt drömhus som ännu inte är till salu, hitta namnen på en fastighetsägare kan vara så enkelt som knackar på en dörr eller så tidskrävande som att begära kopior av offentliga skatt poster på länets bedömarna kontoret, allt som behövs för att göra det är en adress. Om alla försök att fungera som din egen privatdetektiv misslyckas, kan du alltid betala en professionell för att göra en fastighet register sökning för att hitta de fastighetsägare.

Steg

Hur hittar fastighetsägare. Fråga grannen om de vet fastighetsägaren.
Hur hittar fastighetsägare. Fråga grannen om de vet fastighetsägaren.
 1. 1
  Fråga grannen om de vet fastighetsägaren. Grannar är ofta villiga att avslöja viktig information om andra ägare som är svårt att få någon annanstans.
  • Möte grannarna först är ett bra sätt att hitta fastighetsägare och upptäcka om de är lättillgänglig. Första intrycken av invånarna är också en idealisk metod för att lära sig om de är människor som du skulle vilja som grannar.
 2. 2
  Knackar på dörren om det finns ett hem på fastigheten och be vårdtagaren som äger fastigheten.
  • Använd diskretion om fastigheten verkar nedgångna, rörig eller har lösa hundar roaming på gården.
 3. 3
  Skaffa fastigheten adress, som du kommer att behöva utföra ytterligare egendom register sökningar eller skicka mail till ägarna.
 4. 4
  Skicka ett vykort till fastighetens adress. Detta är ett diskret sätt att presentera dig själv och göra dina avsikter kända.
  • Inkludera ditt namn och telefonnummer samt varför du kontaktar ägaren.
  • Försäkra ditt vykort innehåll är övertygande nog att få ägarna att ringa dig.
  • Följ upp med ytterligare en eller två vykort utskick.
 5. 5
  Ring 411 nummerupplysning. Du kan ofta få telefonnumret till fastighetsägare bara genom att tillhandahålla en gatuadress till en telefonkatalog operatör.
 6. 6
  Sök bland länets skatt poster där fastigheten är belägen. Länets fastighetsskatt bedömare kontor är den idealiska platsen att hitta fastighetsägarens namn eftersom det är den lokala grenen av statsförvaltningen som ansvarar för att skicka skatt meddelanden till fastighetsägare.
  • Besök länet bedömarna kontoret hemsida för att läsa om den har en databas på nätet som gör att du kan söka för fastighetsägare som använder en gatuadress. Små kommuner kan inte ha på nätet sökfunktioner och kan kräva att du besöka kontoret under kontorstid.
 7. 7
  Betala en professionell om dina sökningar är ofullständiga. Fastighetsmäklare och offentliga register företag sökning har alla djupa sökfunktioner som gör det möjligt för dem att hitta information fastighetsägaren mycket snabbare än nybörjare utredare.

Tips

 • Om du väljer att skicka ett vykort utskick för att du vill köpa ett hem som verkar vara i avskärmning status, inte anger att du är medveten om en avskärmning fara, det kan genera ägare som kan vägra att kontakta dig efter att ha mottagit kortet.