Wko

Hur goof på jobbet

Människor är lata. Det är i vår natur. Vi kanske gärna tro att vi inte är, men vi alla är. Åh säker, en del av oss är latare än andra, men de flesta av oss skulle hellre göra något än något. Har du någonsin undrar vad din chef gör hela dagarna? Mer än sannolikt, det är absolut ingenting. Tja, är skillnaden mellan dig och din chef att din chef har fulländat konsten att goofing på jobbet. Läs vidare om några bra tips om hur man goof runt på jobbet!

Steg

Hur goof på jobbet. Har aldrig svara i telefonen.
Hur goof på jobbet. Har aldrig svara i telefonen.
 1. 1
  Har aldrig svara i telefonen. Om du gör, riskerar du att få en bestämd något att göra med någon annan. Låt det gå till röstbrevlådan när det otäcka arbete tillhör. Du kan alltid ringa tillbaka senare. Långt senare. Vänta bara gör att du ytterligare två timmar av lättja.
 2. 2
  Var smart om det, när du äntligen väljer att kalla dem tillbaka. Ring under lunchen när du vet att de är förmodligen ute. Du kommer förmodligen få sin röstbrevlåda och få lämna dem en "Tag Du är det!" meddelandet.
 3. 3
  Kom ihåg att människor är lata (förutsatt att du håller med inledningsanförande). Så även om personen sitter på samma kontor som du, kan de välja att lämna ett röstmeddelande istället för att gå genom ditt skrivbord. Du fick älska dem för det. För de individer, förtjänar deras lättja särskild behandling i gengäld. Efter att två timmars fönster och avkastningen samtal under sin lunchrast, kommer de att ringa tillbaka igen, och naturligtvis du inte kommer att svara (aldrig, aldrig, aldrig svara i telefonen).
 4. 4
  Kom ihåg att ungefär två timmar efter att de återvänt till röstbrevlådan, kommer du så småningom att återvända deras samtal, troligen omkring 3: 00 på eftermiddagen nu. Eftersom de är i samma kontor som du, gå av sitt skrivbord för att se om de är där. Gör det på avstånd. Vad du än gör, låt inte dem ser dig eller jiggen är upp. Gör detta varje några minuter tills du fånga dem bort från sina skrivbord. Kör sedan tillbaka till ditt skrivbord så snabbt som möjligt och göra en mycket kort retur samtal till sin röstbrevlåda. Bättre att vara snabb om det eftersom de kan helt enkelt vara att plocka upp en utskrift från skrivaren eller använda badrummet.
 5. 5
  Observera följande: När de kommer tillbaka till sitt skrivbord, kommer de kontrollera sin röstbrevlåda, ringa tillbaka, få din röstbrevlåda (uppenbarligen, eftersom du aldrig, aldrig, aldrig svara i telefonen), som köper du ytterligare två timmar hela vägen upp till 5:00.
 6. 6
  Titta på tiden. Hoppsan! Du väntar bättre och ringa dem på morgonen. Kanske man kan kalla dem hemifrån runt 7:00 när du vet att de har lämnat för dagen och göra det verka som du är fortfarande på kontoret.
 7. 7
  Förstå att telefonen tagg process kan ta dagar. Det kommer att gå på och på tills personen anser att kliva av sin lata rumpa för att komma se dig personligen. Och vem vet? Då kan problemet de ville undersöka har löst sig.
 8. 8
  Vara inblandade i en e-grupp. Du kan verkligen tala om en person bara goofs runt om du ser hans / hennes inlägg / svar efter varandra. För honom, förtjänar varje inlägg ett svar. Om du vill döda tid, gå med i en e-grupp.
 9. 9
  Utom synhåll, ur sinne. Ett annat alternativ är att "göra din chef vana vid att inte se dig omkring". Detta tar tid, du måste ta allt längre pauser på morgonen och eftermiddagen. Alltid ha en ursäkt för din frånvaro (en lista över tänkbara ursäkter bör utarbetas i förväg, gick till HR, gick till redovisning, etc...). Och när du ser din chef tjata och irritera honom / henne med frågor och statusuppdateringar. Detta fungerar bäst om du bor nära till jobbet så att du kan gå hem och ta en tupplur.

Varningar

 • När man går genom den personens skrivbord för att kontrollera om de är borta, inte fastna. Personen kan vara för lat för att komma spåra dig ner, men om de ser dig i deras område, kommer de att använda detta tillfälle att tala till er.
 • Att göra detta för ofta kan få dig sparken från ditt jobb!