Wko

Hur förbereda sig inför IELTS

Så om du vet att ditt nästa steg är att studera utomlands (UK / AUSTRALIEN / KANADA). Då måste man rensa IELTS först. Här är några steg om hur du kan göra det till dina förväntningar.

Steg

Hur förbereda sig inför IELTS. Försök att ta reda på dina svaga punkter och börja arbeta på dem (e.
Hur förbereda sig inför IELTS. Försök att ta reda på dina svaga punkter och börja arbeta på dem (e.
 1. 1
  Börja med att söka på webben. Där hittar du en hel del information om testet, t.ex. testformatet, hur många sektioner man har, etc.
 2. 2
  Rådgör med din närmaste British Council, eftersom de kommer att ge dig många användbara material för att ta testet, eller du kanske vill ansluta sig till British Council att ha praktik klasser för testet.
 3. 3
  Försök att ta reda på dina svaga punkter och börja arbeta på dem (e. G.-om du inte är så stark i skrivandet avsnittet så ska du börja med detta och så småningom kommer du att hamna i gilla det), eller om du har svårigheter i den talande delen du borde börja prata och tänka på engelska, eftersom det inte finns något bättre sätt att tala. Om du tänker på engelska kommer du att kunna uttrycka dig ordentligt.
 4. 4
  Börja läsa tidningar, tidskrifter och artiklar och du bör vara väl informerade om aktuella frågor för att prata och skriva inlägg.
 5. 5
  Lyssna på BBC och CNN, eller titta på brittiska filmer och shower. Spendera 30 minuter på att lyssna på BBC nyheterna varje dag om du inte är en infödd talare.
 6. 6
  Välj ett realistiskt och uppnåeligt mål. För att erhålla en tillfredsställande IELTS band poäng, är det nödvändigt att vara realistisk. Om målet är att nå en viss nivå av kunskaper i engelska, kan lyckas endast uppnås med tillräcklig kompetens och engagemang. Det är viktigt att veta vad ett IELTS resultat i någon av de delprov innebär innan du satt upp ett mål.
 7. 7
  Öva, öva, öva. Upphäva det maximala antalet timmar du kan avvara varje dag för att öva engelska för alla fyra deltester. Koncentrera dig inte bara på dina svagaste områden. Vara regelbunden i din praktik, och ge dig själv en paus mellan arbetsuppgifter. Ta minst en dag av din vecka för att vila och glömma den hemliga testet completely.The för framgång är att arbeta mot ditt mål långsamt, stadigt och regelbundet
 8. 8
  Öka din personliga hastighet. I IELTS testet, är tiden din fiende. Kandidater som har tagit testet och inte prestera lika bra som de hade hoppats klagar ofta över att de inte kunde ge alla svaren i lyssningstest eftersom bandet var för snabb, och att de fick slut på tid i lästest. Till att börja med, oroa dig inte om du inte avslutar testen. Kom ihåg, är det test som avser att mäta kandidater över ett antal poäng från 0 till 9 (0 indikerar att testet inte försökt). Kandidater vars engelska är nästan perfekt kan förvänta sig att göra mål 9, men även infödda engelsktalande människor skulle vara osannolikt att slutföra varje Listening Test svar helt eller avsluta behandlingen Test länge innan undersökningen avslutas.
  • The lyssna, läsa och skriva provningarna anges i nämnd ordning, och hålls vanligen på en enda förmiddag. Den sammanlagda längden av dessa tre tester är 2 timmar och 30 minuter. (Den Speaking testet utförs vid en bestämd tid på eftermiddagen.) Bara en kort paus ges mellan läs-och skrivkunnigheten, så du måste vara som bäst under en lång tid, vilket är varför du måste sova och äter väl innan testet. De tips och riktlinjer i den här artikeln ska hjälpa dig att nå ditt "högsta hastighet". Ju mer arbete du lägger in, desto snabbare din personliga hastighet kommer att vara på dagen.
 9. 9
  Utveckla ett minne för engelska. I lästest, lönar det sig att komma ihåg så mycket du kan om vad du just läst, men åtminstone de orden kan läsas igen. Men i lyssningstest du inte kan gå tillbaka, och bandet har bara spelat en gång. Om svaret kommer före sökord / fras, är ditt minne av vad du just har hört ännu viktigare. Ändå följer svaret oftast de sökord / fraser som du hör, och ligger nära i tid till de viktigaste sökord / fras du lyssnar på.

Tips

 • Försök att tala framför spegeln om du är blyg att tala. Detta kommer att hjälpa dig eller du kan be din lärare att hjälpa dig.
 • Ställ dina mål. om du vill ta provet inom tre månader därefter vara konsekvent med din praktik lektioner. tre månader av att öva för IELTS är bra.
 • Försök att tala engelska hemma med dina föräldrar eller vänner
 • Studyau.com är en bra plats för dem som förbereder sig för.

Varningar

 • Delta i en klass och att vända sig till en expert är ett smartare sätt att Ace IELTS.
 • Försök INTE att blanda det med, även om de är engelska språktest, men de är faktiskt olika.
 • Undvik accenter eller slang (använd akademisk vokabulär)
 • Lämna inte era lärdomar för framtiden eller lämna det till dina teacher.always ihåg att det är du som ska studera utomlands och du måste klara provet.
 • Undvik sammandragningar och korta former av ord.
 • Gör dig redo för någon accent och variation i engelska (EU, Storbritannien, Australien, etc.)
 • IELTS handlar om precision. Test pjäser kommer att straffa alla och alla grammatiska / skiljetecken misstag de stöter på.

Saker du behöver

 • IELTS böcker.
 • Lyssna skivor eller kassetter
 • Internet
 • British council
 • Konsekvens