Wko

Hur får man människor att be dig att sitta barnvakt för dem

Oavsett om du har haft någon erfarenhet barnpassning, söker man alltid efter en barnvakt.

Steg

Hur får man människor att be dig att sitta barnvakt för dem. Fråga dina vänner om de vet någon som är i behov av en barnvakt.
Hur får man människor att be dig att sitta barnvakt för dem. Fråga dina vänner om de vet någon som är i behov av en barnvakt.
 1. 1
  Fråga dina vänner om de vet någon som är i behov av en barnvakt.
 2. 2
  Be dina föräldrar att berätta för sina vänner med yngre barn som du är en ansvarsfull barnvakt söker arbete.
 3. 3
  Söka remisser från befintliga kunder. Alltid gör ett bra jobb när barnpassning och sedan när föräldrarna är tillbaka säger, "Jag har haft barnvakt ditt barn ikväll och jag hoppas att göra det igen. Om någon du känner är i behov av en bra barnvakt, gärna ge dem mitt namn och Antalet "
 4. 4
  Gör ett visitkort med ditt namn, kontaktinformation. Lämna ut till människor du möter som har små barn som inte är främlingar och vem du har pratat med. Att dela ut ett visitkort till folk du just träffat kan skrämma bort dem eller få dem att känna sig obekväma.
 5. 5
  Om du ser ungen och föräldrarna utanför, i mataffären, på bio, etc, då ska du säga hej och fråga dem hur de gör. Detta ger intrycket att du är en snäll person som har ett intresse i deras liv.
 6. 6
  int roduce själv int> Informera föräldrarna vem du är, varför du tycker barnpassning, när du är tillgänglig, vad roliga aktiviteter du kommer att göra med den unge och mycket mer.
 7. 7
  Har en stadsdel träffas på ditt hus. Var noga med att bjuda in unga barn kan barnvakt, liksom deras föräldrar. På festen kan du visa hur ansvarig du är liksom dina andra färdigheter. Se till att du lämnar ett positivt intryck med barnen. Föräldrar brukar bara ta upp barnvakt om inte, tala om att om de någonsin har någonting att delta kommer du att vara mer än glada att vara barnvakt innan de leave.So där för de kan inte få skadas och det är vad du vill!
 8. 8
  Fråga din lokala livsmedelsbutik om du kan sätta en annons utanför byggnaden.
 9. 9
  När du är runt personer med barnen, se till att du behandla barnen snyggt. Föräldrarna kommer att få intrycket att du gillar barn. Var trevligt att föräldrarna också.

Tips

 • Har ett gott rykte, när du ser barn, handla runt dem på det sätt du vill som om du var barnvakt, lockar vuxna, men kom ihåg, du kan fortfarande leka, bara vara ansvarig medan du gör det.
 • Kontrollera att du har ett spel för barnen, eftersom du inte vill att de ska illa om dig.
 • När du barnvakt, ha förväntningar och ställa frågor för att visa att du är en stark person. Som när är detta barns läggdags, några säkra rutiner, om de behöver bada, vad de gillar att äta, etc.
 • Du kanske vill bli certifierade med en barnvakt kurs genom Europeiska Röda korset eller YMCA för att lära sig om säkerhet och hur man ska reagera om något händer med barnet. Att vara certifierad kan hjälpa, och det låter din arbetsgivare vet att du är seriös och vet hur man tar hand om ett barn i varje situation.
 • Word of mouth är den viktigaste. Se till att du inte säger något som är ett dåligt ord eller skulle kunna innebära för ett dåligt ord. Vissa barn tycker käften eller dum är fula ord så se upp med vad du säger.

Varningar

 • Var noga med att vara snäll mot barnen även om de bugg dig!
 • Alltid vara artig när du pratar med föräldrarna.
 • Det kanske inte är säkert att sätta upp barnvakt affischer eftersom alla som läser den har ditt telefonnummer.
 • Aldrig vara alltför nervös när lära känna barnen - speciellt blyga!
 • Du måste möta föräldrarna till det barn som du tittar bara för att vara säker på att du är säker