Wko

Hur får man ett jobb i detaljhandeln

Försäljningen är något vi gör varje dag. Vi säljer oss till potentiella vänner och potentiella datum. Vi säljer även våra idéer och åsikter med andra. Att få ett jobb är inte annorlunda. Du måste sälja ett företag på varför de ska anställa dig. Det finns många kandidater för varje tillgänglig position och det är ditt ansvar att sälja dig själv som den bästa tillgängliga kandidaten till arbetsgivaren. Rekryterare känner att om försäljning kandidater inte kan sälja dem om varför de ska hyras, då de förmodligen inte kommer att kunna sälja kunderna om varför de ska köpa företagets produkter. Följande är viktiga tips om vad rekryterare letar efter, och hur man kan sälja dig själv och sticker ut över resten.

Steg

Hur får man ett jobb i detaljhandeln. Uppföljning - Vara professionell och skicka ett tackbrev efter intervjun.
Hur får man ett jobb i detaljhandeln. Uppföljning - Vara professionell och skicka ett tackbrev efter intervjun.
 1. 1
  Utseende - Utseende är mycket viktigt. Detta är det första en person märker om dig, och de kommer sannolikt bildar åsikter om dig baserat på hur du ser ut och presentera dig själv. Detta inkluderar inte bara din klänning, men hur du bär dig själv också. Frågor som ställs ofta när man möter en potentiell jobb kandidat är: "Kommer kunderna gillar den här personen?", "Ser de trevliga och tillmötesgående?", Och "Är denna person en glad person?". Klä professionellt och prydligt att visa arbetsgivaren att du menar allvar med jobbet. Män bör bära pressade krage klänning skjortor, byxor klänning, slips och putsade skor klänning. Kvinnor bör bära en fin blus, byxor eller kjol och finskor. Presentera dig själv med tillförsikt - om du inte tror på dig själv, varför skulle arbetsgivaren?
 2. 2
  Resume - Låt ditt CV och arbete historia talar för sig själv. Belysa viktiga prestationer och färdigheter. Visa ett konsekvent arbete historia. Anställa chefer gillar inte att se ofta jobb förändras eller instabil arbete historia. Om du har den här typen av arbete historia, prova med en annan meritförteckning format som kommer att sätta fokus på de färdigheter, tillgångar och talanger du har och kommer att tillföra bolaget. Kom ihåg att du marknadsföra och sälja dig själv till företaget. Det är mycket viktigt att skapa en "skryta bok" som dokumenterar din försäljning prestationer eller prestationer karriär.
 3. 3
  Intervju - Under intervjun erfarenhet, är det viktigt att komma ihåg att du är på scenen - i strålkastarljuset är på dig. Detta är den tid då du behöver för att "sälja" rekryteraren om varför de ska anställa dig.
 4. 4
  Uppföljning - Vara professionell och skicka ett tackbrev efter intervjun. Följ upp med ett telefonsamtal upprepa ditt intresse för tjänsten. Var inte alltför aggressiv eller motbjudande.
 5. 5
  Ge inte upp - Ju mer återupptar du skickar ut, desto fler intervjuer får du. Ju fler intervjuer du går på, desto mer erfarenhet och självförtroende du kommer att ha i dessa situationer. Lycka till på landning din perfekta karriär!

Tips

 • Var personlig men inte för personlig - vara vänlig men respektfullt och professionellt.
 • Var beredd på svåra frågor och vara beredd att "rollspel" olika scenarier - genom att vara förberedd, visa ditt intresse och lust för jobbet.
 • Komplimang och tackar chefen för möjligheten att ansöka om jobbet.
 • Var passionerad - Visa din passion om vad du planerar att göra för företaget och övertyga dem varför de ska anställa dig.
 • Var entusiastisk - visa att du är entusiastiska över möjligheten och verkligen vill ha jobbet.
 • Ha din portfölj eller "skryta boken" redo att visa tidigare prestationer. Även ha ytterligare kopior av ditt CV med dig.