Wko

Hur får man en bra poäng på LSATDenna artikel noggrannhet är osäker. Se diskussionssidan.
Vänligen faktum kontroll, och ta bort detta meddelande när artikeln har förbättrats. Du kan också kommentera diskussionssida. Observera lades 2013/01/24.

Du behöver prep böcker, tid och beslutsamhet. Som professionell SENASTE handledare och bloggare i NYC, kommer jag att berätta exakt vad du måste göra för att nå en topp LSAT poäng. Fortsätt att läsa för att ta reda på hur eller besöka min hemsida (länkad nedan).

Steg

Hur får man en bra poäng på LSAT. Lär dig några grundläggande logik.
Hur får man en bra poäng på LSAT. Lär dig några grundläggande logik.
 1. 1
  Ta det tidigt.
  • Om möjligt, ta LSAT i oktober eller februari ditt junior år. Detta gör att du kan göra det mesta av dina studier under sommar eller vinter paus i mer maklig takt. Du vill se till att studera för LSAT inte förringa dina junior-års kvaliteter. Alltför många elever vänta med att ta LSAT tills oktober eller december sitt sista år. Eftersom Law School Ansökningarna bedöms och beslutas snart efter att de har lämnat, tidiga sökande möter mindre konkurrens. Genom att ta LSAT tidigare, undviker man den granskning som de som tar det i den 11: e timmen kommer att möta.
 2. 2
  Lär dig några grundläggande logik.
  • Studenter försummar ofta på idén att memorera listor över logiska lagar. Men det finns bara ett fåtal logiska relationer som du verkligen behöver veta för SISTA - den contrapositive, den omvända, och converse. Överlämna dem till minnet, och du kommer att börja märka dem hela Logic Spel och logiska avsnitt resonemang.
 3. 3
  Vara smart.
  • Hoppa runt på logiska resonemang och läsa avsnitten förståelse och göra det som är enklast för dig. Men logiken Spel frågorna är i en viss ordning inom varje spel, så jag rekommenderar att mina elever gör dem i ordning (se tips # 6 av den anledningen). Kom ihåg att varje fråga är värd lika mycket, och det finns inget straff för att gissa. Du kan ladda ner för juni 2007 har LSAT examen gratis från Law School Admissions rådet (PDF). Många företag säljer böcker med "SISTA" i titeln, men de inkluderar inte en enda riktig fråga. Se till att endast använda verkliga SISTA material som innehåller tidigare SISTA tentor, eftersom det finns inget som the real thing.
 4. 4
  Ta tidsinställda praxis tentor.
  • Få vana att ta en lång tenta. Den SISTA består av fem 35-minuters avsnitt (inklusive en oskårade experimentella delen) i tillägg till en oskårade skriftligt prov. Det finns bara en tio minuters paus, som äger rum mellan den tredje och fjärde avsnitten. Som om allt detta inte vore illa nog, är det oftast ges på morgonen. Bygg din uthållighet genom att ta flera övningsprov. Se till att när du tar en praxis examen, skarv i ett avsnitt från en annan examen för att representera den experimentella delen. Med en halvtimme tillbringade bubblande i ditt namn och adress, kommer du att vara där i ungefär över fyra timmar (om du har tur). Tala med en administratör och försök att reservera klassrummet där du faktiskt kommer att ta examen så att du kan ta en praxis examen där.
 5. 5
  Studera som om det är matchdag.
  • Öva på vilken tid på dagen när din examen kommer att vara, och försöker att studera under verkliga testförhållanden. Se till att din studie Området är lugnt och utan distraktioner. Tysta din mobiltelefon, och logga ut från Facebook och Gmail. Försök att studera i minst 1-2 timmar åt gången för att komma in i zonen. Också ta några övningsprov i caféer och bibliotek. Detta kommer att hjälpa dig att vänja sig distraktioner och olägenheter i fall ditt testcenter är mindre än idealisk.
 6. 6
  Gör enkla diagram för logik spel.
  • Skapa en fast schema kommer att spara dig en hel del tid, så gör en på botten av sidan (det finns ingen skrot papper på LAST). För varje "om" fråga i spel, rita en liten diagram bredvid den frågan. Jag säger alltid mina studenter att spara sina arbeten från tidigare frågor, snarare än att radera den. Detta ger dem möjlighet att se tillbaka på det senare i spelet. Några minuter här eller det är avgörande att du till slut i de tilldelade 8 minuter och 45 sekunder per match.
 7. 7
  Oroa dig inte om skrivandet provet.
  • Även om det är poänglösa, och din hjärna är skyldig att vara stekt i slutet av fem 35-minuters avsnitt, kräver LSAC fortfarande det. Annars kommer din LSAT poäng är inte giltigt. Gör det enkelt för Law School antagning rådgivare att läsa. Skriv in skriptet om du har möjlighet att göra det läsbart. Ju längre det är, och fler styckebrytningar du använder, desto bättre. Detta gäller för college seminariearbeten också.
 8. 8
  Motion och äta hälsosamt.
  • Om du inte redan tränar och äter hälsosamt, nu är den bästa tiden att börja. Du kan känna att din hjärna är en maskin, men det är faktiskt ekologisk gooky grå grejer. Om du tar hand om det med motion, som får blodet flyter, och en bra balans av protein, kolhydrater hela korn, och hälsosamma fetter (valnötter, mandlar, jordnötssmör, etc...), vilket ger den energi, det ' Jag tar hand om dig på testdag.
 9. 9
  Bara ta det en gång.
  • Försök att göra det första gången den enda gången. Ta inte det första bara att öva. Även om de flesta lag skolor inte längre genomsnittliga SISTA poäng när formellt beräkna dina chanser, kommer de att se allt. Du skulle nog inte ha en första dejt att se en bild på dig när du vaknar på morgonen. Istället visar dig själv på ditt bästa. Samma sak gäller för provresultat.
 10. 10
  Välj din mätplats noggrant.
  • Tyvärr är inte alla provplatser skapade lika. Eleverna har berättat för mig att testcenter kan vara obehagligt varmt eller kallt, så se till att bära flera löstagbara skikt skull. På vissa testcenter, skrivborden är för liten och testet Proctors är inkompetenta, så fråga vänner, rådgivare och andra kunniga personer för råd om vilka testcenter för att undvika.

Saker du behöver

 • Flera Prep Böcker
 • PrepTests 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, och 56
 • De närmaste 10 Faktisk, Official SISTA PrepTests
 • 10 Mer Faktiska, Official SISTA PrepTests
 • 10 Faktiska Officiell LSAT PrepTests
 • Den officiella LSAT Superprep
 • Juni 2007 LSAT examen (PDF)
 • LSAT Logic Games Bible (2003)
 • Logic Made Easy: Hur vet man Language bedrar dig
 • Informellt Logic: en pragmatisk inställning
 • Elementary Logic: Revised Edition
 • Hur man löser det: en ny aspekt av matematisk metod
 • The Little Luxe Book Sudoku: 335 lätt till hård Pussel och The Little Black Book of Sudoku: 400 pussel