Wko

Hur får kopior av gamla w2 former

Du kan behöva gamla W2 exemplar på grund av en revision eller, mer glatt, om en revisor säger att du kan få mer pengar från tidigare års aktuella skatt. I alla fall, måste du veta hur du kan få kopior av gamla W2 formulär. Det är en ganska enkel process. Du kan behöva göra lite arbete för att få dem, men. Du kan behöva begära denna information och visa bevis på inkomst, även om du inte har gjort tillräckligt för att lämna det året.

Steg

Hur får kopior av gamla w2 former. Kontrollera den plats där du förvarar viktiga papper.
Hur får kopior av gamla w2 former. Kontrollera den plats där du förvarar viktiga papper.
 1. 1
  Kontrollera den plats där du förvarar viktiga papper. Det är en bra idé att spara viktiga skatteinformation i fem år. Men om du inte har dem, är inte allt förlorat.
 2. 2
  Ring löneavdelning av din arbetsgivare (eller tidigare arbetsgivare som i förekommande fall). De bör också spara viktig skatteinformation.
 3. 3
  Gå till IRS webbplats (www. Irs.gov). En snabb sökning efter gamla W2 formulär bör tillåta dig att beställa tidigare års W2 formulär. Du kommer att behöva begära blankett 4506-T.
  • Denna tjänst kan vara gratis, men det kan finnas en nominell avgift. Betala avgiften, om det finns någon, (beloppet kan variera från år till år). IRS har inte betalt för denna tjänst, men begäran om äldre års transaktioner kan vara annorlunda.
  • Vänta tålmodigt. Det kan ta två månader eller längre tid att behandla din begäran.
 4. 4
  Kontakta den skatt beredare du använt tidigare år. Det är ganska lätt om en extern källa, till exempel H & R Block, tänkte din skatt under tidigare år. De bör ha dina W2s på fil.
 5. 5
  Var uppmärksam i prisstrukturen. Det finns andra källor till gamla W2 information som ut avgifter. Ställ de två frågorna nedan och sedan jämföra informationen med samma från IRS innan du betalar något.
  • Hur lång tid tar det att få de gamla W2 formulär för dig?
  • Vad är avgiften för denna tjänst?
 6. 6
  Fila en förlängning formulär som ger dig 3 extra månader för att lämna din skatt om du arbetar på innevarande års skatter. Detta kommer att ge dig tillräckligt med tid att tålmodigt vänta på W2 formulär för att komma tillbaka till dig.
 7. 7
  Hitta en säker plats för att spara viktiga skatt dokument så att detta inte händer igen. Det är värt en liten ansträngning just nu för att undvika en hel del huvudvärk senare. Du bör spara alla W2s, inkomst former skatt och annan relevant skatteinformation i 7 år.

Tips

 • Följ de här stegen om din arbetsgivare vägrar att ge er en annan W2 formulär.
 • Du kan komma förbi W2 formulär för år ni har inte lämnat in din skatt samt för behov de som arkiveras.