Wko

Hur blir man av en anklagelse för brott

Nästan alla har haft det hända dem på en gång eller annan. Komma ut med att bryta mot lagen är en förödmjukande, tafatt, och potentiellt kostsam process. Det är så enkelt för en guide som kan hittas för att hjälpa till att få dina mindre eller potentiellt större fall sjunkit från domstol, få de avgifter nedgraderade, eller få ett lägre straff än vad den motsatta sidan hoppades för i början. Tänk, är det bästa sättet att få bort en anklagelse för att anlita en advokat, eftersom denna guide ger råd. Om detta inte är möjligt, men det finns några andra saker att tänka på.

Steg

Hur blir man av en anklagelse för brott. Prata med en advokat så fort du upptäcker att du har debiterats för ett brott.
Hur blir man av en anklagelse för brott. Prata med en advokat så fort du upptäcker att du har debiterats för ett brott.
 1. 1
  Prata med en advokat så fort du upptäcker att du har debiterats för ett brott. Även denna artikel är att hjälpa dig få ut av denna avgift, är nästan varje fall unikt på något sätt. Även om det kan ställa dig tillbaka ett par hundra dollar, eller tusen, om du väljer att använda den advokat i domstol, är detta det bästa sättet att lagligt få din avgift reduceras till en mindre allvarlig, eller till och med sjunkit. Var försiktig om vilken advokat du valt, särskilt om du planerar att få avgiften sjunkit helt. Se till att du är väldigt uppriktig med din advokat om dina önskningar. De kan inte hjälpa dig att nå målet om de inte vet vad det är.
 2. 2
  Undersök först tidoffenders program. Många stater och kommuner har program som har utvecklats för att ge första gången brottslingar och alternativ än den slutgiltiga domen. Tanken är att den tilltalade tar på någon typ av straff som skyddstillsyn i utbyte mot ett avtal från staten för att avvisa avgift om de är framgångsrika på att hålla sig borta från trubbel. Din advokat kommer att ha mer information om dessa program.
 3. 3
  Läs alla tidningar som ges till dig. Detta är särskilt viktigt om du inte har råd med en advokat, eller om du helt enkelt valde att inte tala med någon. I vissa fall finns det ett kryphål skrivet i hela juridisk jargong. Om du inte får upp några papper, eller om du hittar något kryphål genom din läsning av tidningarna, hitta den lag som du faktiskt har debiterats med att bryta, i sin helhet. Akta dig, eftersom vissa lagar är extremt lång funderare boken lång, och inte kort berättelse. Ju längre lagen, men desto mer tur kan vara, eftersom de undantag från lagen noteras regelmässigt hela.
 4. 4
  Förbered för rättegången i förväg. Detta innebär inte bara ha vad du planerar att säga förberedd-ha allt, ner till hur du kommer att se den dagen, planerade ut som ett urverk. Det är viktigt att vara den perfekta inställningen på dagen för rättegången-en blandning av försiktighet, rädsla och självförtroende är normalt vad du skulle vilja gå på, oavsett om du begått brottet eller ej. Det spelar ingen roll hur som helst, eftersom du debiteras med brottet oavsett vad.
 5. 5
  Besök andra domstolar, särskilt när svaranden (som är den person som laddades med brott) sägs ha begått samma brott som du är dig själv laddas med. Notera deras uppträdande, vad deras advokat säger, om de har en, och hur domaren svarar. Detta är viktigt, om du hör svaranden med samma idé du formulera kliva av som deras anledning, ägna särskilt stor uppmärksamhet åt domaren vid den punkten, och advokaterna liksom. Om motståndarlaget advokat, återigen, om det finns någon, verkar oroade av det svaromål, det är nog en bra sak. Det är ett bra försvar, och förmodligen en säker satsning för en senare tidpunkt. Om motståndarlaget advokat och domaren verkar irriterade eller ointresserad av det, kanske du vill tänka på en ny idé. Det är förmodligen använts till döds på den punkten, och när en bra idé, såsom tillfällig sinnessjukdom, används till den grad att en del av dem är, ännu en gång, till exempel tillfällig sinnessjukdom, blir det rent av nedlåtande. Vet du vad du ska säga, och vet vad som väntar.
 6. 6
  Hitta en "kriminell", eller bara någon som har blivit anklagad för något annat än en mindre trafikförseelse, vilket normalt är värdelös för hjälp. Fråga dem om deras personliga erfarenheter i domstol, särskilt om de begått brottet du anklagas för. Om de fick av avgiften, ännu bättre! Klamrar sig fast vid dem tills de har berättat allt de vet! Inte bokstavligen, förstås, men ta reda på exakt vad de sade eller gjorde, eller vad deras advokat sade eller gjorde, och ha det i åtanke.
 7. 7
  Var beredd på att behöva kompromissa. Detta är den ultimata frågan när du funderar på vad du ska göra i domstol om du har kommit till denna sida, har du uppenbarligen försöker få bort helt och hållet från en avgift. Ibland är möjlig. Andra gånger kanske du bara måste kompromissa och erkänna sig skyldig. Detta är en dålig idé om du är, faktiskt, inte skyldig, men om du är skyldig och det vet du, erkänna det. Du kommer nästan alltid få en lindrigare påföljd för inlaga skyldig och inte slösa domstolarna gånger med lögner för att vara oskyldig.
 8. 8
  Prata med arrestera polis om eventuellt tappa laddningen. Detta är ett långskott i bästa, men ibland kan du övertyga officeren att se orsaken i dina argument. Den bästa tiden för detta är bara ett par dagar efter gripandet i synnerhet, eller under gripandet. Bara ett par dagar senare, kommer han / hon har haft tid att lugna ner från eventuell spänning av händelsen, tänka över saker, men fortfarande livligt minnas vad som hände. Eventuella senare, och de kommer att ha haft tid att dramatisera händelsen i sitt sinne, och att, om något, vill du inte. Även om du inte övertyga dem att lägga ner åtalet, kan du åtminstone visa dem att du är omtänksam person som normalt inte skulle bryta mot lagen, och är mycket ledsen för vad du gjorde, eller att det var ologiskt att händelsen till har faktiskt hänt, och att de faktiskt fel. Om du kan övertyga dem om någon av dessa saker i en eller annan form, kommer deras vittnesmål att äventyras.

Tips

 • På domstolen dagen, vara artig, tyst, och välpreparerade. Visar upp i allt läder med en halv tallrik spagetti i ditt skägg är det bästa sättet att hamna i fängelse i domarens sinne innan rättegången ens börjar.
 • Om anklagelse är ett mindre trafik problem och dina skäl för att vilja få bort är eftersom du inte har råd med biljetten, diskutera detta med domaren. Många domare ger dig en förlängning på den fina, eller att du kan dela upp betalningarna i mycket små mängder.
 • Om du väljer att få en advokat, inte gå till någon av de som du ser på TV eller har enorma annonser i Gula Sidorna. Det faktum att advokater har tillräckligt med pengar för att annonsera ut som tyder på att deras priser är mycket höga, och dessutom, att de inte har tillräckligt med kunder! Om de hade tillräckligt med kunder, skulle de inte vara reklam för mer. Om du har en familj advokat, håller med honom / henne. Dessa typer av advokat är ofta inte faktiskt hanterar ditt fall utan i stället går du vidare till en annan advokat som betalar dem för remiss.
 • Var på utkik efter första gången lagöverträdare program.
 • Tänk, om straffet i fråga är böter, kommer att gå till domstol för det höja bötesbeloppet cirka hundra dollar, kanske ännu mer i vissa fall. Se till att du är säker på din fråga innan du ens överväger att gå till domstol över det.