Wko

Hur balsamera

Balsamering processen för desinficering, bevara och återställa en avliden människokropp till en mer verklighetstrogen utseende. Om du vet hur man balsamera, kan du krypa riktigt ut dina vänner, särskilt om de inte gillar blod. Varnas, att veta hur man balsamera ensam kommer inte att få dig ett jobb på en begravningsbyrå. I de flesta stater och länder kräver balsamera en licens. Egyptierna var de första att praktisera balsamering.

Steg

Hur balsamera. Var noga med att respektera kroppen hela tiden.
Hur balsamera. Var noga med att respektera kroppen hela tiden.
 1. 1
  Var noga med att respektera kroppen hela tiden. Skulle du vilja att din älskade användas som ett bord? Sätt inte dina instrument på kroppen, trots frestelsen.
 2. 2
  Se till att kroppen lägger på rygg - det vill säga uppåt. Om kroppen är på ansikte, kommer gravitationen drar blodet ner till de lägsta delarna av kroppen, särskilt i ansiktet. Detta kan missfärga och svälla ansiktsdrag, ökar de problem du kommer att tvingas till att göra den här personen synlig.
 3. 3
  Ta bort kläder som personen bär. Du kommer att behöva se huden efter tecken på att balsamering arbetar. Använd ett blad eller handduk för att täcka könsdelarna, vi måste respektera de döda.
 4. 4
  Inspektera den avlidne i avseende på typ av vätska du behöver. (Dvs en 90 år gammal utmärglad kvinna behöver inte en 35 index vätska.)
 5. 5
  Blanda din vätska. Vanligtvis 16 gram vätska med 2 liter vatten är en bra utspädning. (Genom att göra detta nu, kommer det att göra balsamering processen enklare.... två flugor - en smäll teori)
 6. 6
  Bryt rigor mortis, men vara noga med att inte bryta benen. Om det finns stringens, måste du kämpa kroppen för att lindra muskelspänningar. Om musklerna är täta, kommer de att öka extra vaskulära trycket, avleda balsameringsvätskan ifrån där det måste gå.
 7. 7
  Desinficera munnen, ögon och näsa, rakning (om det behövs), och ställ in funktioner-stäng ögonen, stänga munnen, placera huvudet där det är nivå, (det enklaste sättet att åstadkomma detta är genom att ta en aneurysm krok och placera den längs pannan till nosspetsen),
 8. 8
  Samla dina instrument: två aneurysm krokar, ett litet par låsande tång, ett par av kanyl pincett, en justerbar dräneringsröret och slang, skalpell, garn (två eller fyra stycken, beroende på önskemål), och sax. Lufta din slang när du blandar din vätska.
 9. 9
  Välj din snitt webbplats. Detta är normalt nära basen av SCM muskler och nyckelbenet. För kvinnor eller yngre människor, är den femorala platsen mest populära.
 10. 10
  Gör ditt snitt och höja dina kärl. Rengör ven off, skapa en ingång punkten, sätter avloppsslangen mot hjärtat, och knyta ligatur runt den nedre sidan av röret. Begränsa inte den övre flödet, om du gör det, kommer svullnad uppstår och du aldrig någonsin vill ha det! Gör samma sak för artären utom för in kanylen i stället för ett dräneringsrör. Placera kanylen pincett på artären låsa kanylen på plats. Använd de små låsande pincett för att klämma av den övre sidan av artären och begränsa flödet.
 11. 11
  Slå på din balsamering maskinen och påbörja fördelningen av vätska i balsameringsprocessen. Medan balsamering sker, tvätta kroppen med en bra bakteriedödande / antibakteriell tvål och var noga med att kontrollera för dränering samtidigt massera benen för att pressa blodet ut och balsamering lösning i.
 12. 12
  När du har ca 20% av din lösning kvar, stäng av maskinen, och vända din kanyl till den andra sidan av artären du valde att injicera. Detta kommer att balsamera den del som var blockerad av kanylen tidigare. I fallet med den femorala, kommer detta balsamera underbenet. I fallet med den högra gemensamma halspulsådern, kommer detta balsamera den högra sidan av huvudet. Var noga med att skruva ner trycket, eftersom vätskan bara gå en kort sträcka, och du inte vill att "smälla ögonen."
 13. 13
  När du har balsamerade till din belåtenhet, eller slut på vätska, stäng av maskinen, ta bort kanylen, och knyta av vener och artärer du använt.
 14. 14
  Rengör balsamering maskinen. Om du behandlar dem med respekt, kommer de att respektera dig.
 15. 15
  Sutur snittet stängda. Använd tätning pulver för att säkerställa att inget läckage.
 16. 16
  Rengör dina instrument och lägg undan dem.
 17. 17
  Hitta din trocar, ansluta den till din hydroaspirator, och slå på sug.
 18. 18
  Sätt Trokaren 2 inches till höger och 2 inches överlägsen naveln. Rensa ut de ihåliga organ såsom mage, bukspottkörteln och tunntarmen. Om dödsorsaken är något som renal (njure) misslyckande eller lunginflammation, kommer det att finnas överskott vätskor som måste tas bort eller kroppen kommer "rensa", en otäck tillstånd där vätska i organ kommer sippra ut ur mynningarna som ögon och näsa.
 19. 19
  Ta troakaren, vänd på det, och sätt in den i nedre delen av kroppen, aspirera innehållet i tjocktarmen, urinblåsan, och när det gäller hondjur, livmodern.
 20. 20
  Ta troakaren igen, och städa ur trokaren. För att rengöra trocaren, enkelt uttryckt änden i avloppet, och vända trycket på hydroaspirator.
 21. 21
  Nu sätter en flaska hålighet vätska (vanligtvis 30% formaldehyd) outspädd på änden av troakaren, och använda metoden gravitation injektionen för att pressa håligheten vätska i ihåliga organ, sterilisering och bevara dem. Se till att du får både den övre och nedre organ. Detta steg är avgörande för att förhindra "utrensning".
 22. 22
  Ta troakaren och stänga hålet med en trokar skruv. Städa ur trokar igen, och lägga undan den.
 23. 23
  Torka och täcka kroppen med ett lakan för att bevara respekten för den avlidne.
 24. 24
  Gå hem och ta en dusch. Du har just utsatts för allehanda otrevliga bakterier, och du vet inte vad som är på dig och vad som inte.

Tips

 • Respekt, respekt, respekt. Denna person brukade vara vid liv, och någon brydde sig förmodligen om denna personen väldigt mycket. Du blir betrodd att ta väl hand om någons älskade. Låt inte dem, de betalar en hel del för dig att göra detta, trots alla pengar du gör!
 • Balsamera är inte permanent! Vi kan inte stoppa nedbrytning, bara fördröja det. En balsamerade kropp kommer att vara synlig för omkring sju dagar i optimala förhållanden.
 • Lägga färg på din balsamering lösning är ett bra sätt att spåra vad som bevaras och vad som inte är.
 • Se till att kroppen är i en önskvärd position när du är klar med balsamering. När kemikalierna tar full effekt, kommer kroppen att frysas tills nedbrytningsprodukter återupptas.
 • Om en viss del inte blir vätskan, försöka injicera den lem. Det borde fixa problemet snyggt. Om allt annat misslyckas, hypodermiskt injicera.

Varningar

 • Du måste ha behörighet att balsamera från executer. Antingen skriftligt eller muntligt.
 • Arbeta med insidan av en människokropp kan utsätta dig för biologiskt material. Se till att du slänger disponibla föremål som kontaktar kroppen i en tydligt markerad behållare för riskavfall och vidta lämpliga försiktighetsåtgärder för att skydda dig.
 • Formaldehyd är ett möjligt cancerframkallande! Försiktighetsåtgärder skall vidtas för att minimera exponeringen!

Saker du behöver

 • Din licens: annars är det olagligt att balsamera.
 • PPE (personlig skyddsutrustning) som krävs av OSHA.
 • Kunskap om det mänskliga kärlsystemet. Stora artärer och vener: där de går och hur man hittar dem.
 • En tabell som kan hålla en person, även om golvet fungerar bra om du vill vara på knä i en timme.
 • Helst en balsamering maskin, även om det finns andra sätt att göra detta.
 • Arteriella rör, eller canulæ, införs i större artärer i vilka du kan injicera balsamering lösning.
 • En skalpell eller sax, om du vill vara blodigt om det. Du behöver sax ändå.
 • Saxar, för att skära viktiga saker.
 • En rulle medicinsk kvalitet sträng, som kallas ligatur.
 • En böjd nål för att sy snitt.
 • En stor diskho i vilken blod kan tömmas och vatten kan nås.
 • En vatten aspirator, eller hydroaspirator, för att skapa undertryck. Den är kopplad till kranen i handfatet, och har en slang som kommer från en av dess öppningar som leder till:
 • En trokar, detta är en lång, svärd-liknande nål som är ansluten till hydroaspirator som används för att punktera och aspirera ihåliga organ som balsameringsvätskan inte kan nå arteriellt.
 • Några flaskor av blandad balsamering lösning, formaldehyd är vanligast, men det finns substitut.
 • En aneurism nål / krok. Detta är ett metallverktyg med en platt handtag och en lång punkt som böjer 90 grader i slutet.
 • Bomull, bomull, och mer bomull.
 • Eye caps (konkava runda diskar som håller ögonen stängda underifrån.
 • Det finns många andra verktyg som är användbara för embalmers, men de är för det mesta frivilligt. Även några av de nämnda verktygen är valfria.