Wko

Hur att packa för Myrtle Beach i South Carolina (US)

Myrtle Beach, erbjuder South Carolina en mängd turistattraktioner. Med milt väder nästan året runt är det en populär destination som erbjuder över 100 golfbanor, 60 km från stranden, prisvärt boende och massor av shopping. Här är några användbara förpackning tips för ett av de mest turist vänliga städer i staten.

Steg

Hur att packa för Myrtle Beach i South Carolina (US). Forskning hur vädret kommer att bli under din resa.
Hur att packa för Myrtle Beach i South Carolina (US). Forskning hur vädret kommer att bli under din resa.
 1. 1
  Forskning hur vädret kommer att bli under din resa.
  • South Carolina blir varmt på sommaren så om du reser under sommarmånaderna, kan en extra outfit för varje dag hjälpa.
  • En lätt regnjacka är en annan förebyggande artikeln att packa i händelse av regn för att hålla dig torr och inte alltför varmt. En kollaps-stånd paraply kanske inte vara en dålig idé heller.
 2. 2
  Packa enligt dina planerade aktiviteter.
  • Beroende på dina aktiviteter, om på stranden, pack hattar, solglasögon, solskydd, badkläder och massor av strandhanddukar. Ta några olika SPF alternativ och massor av aloe. Med den stora stranden områden är det lätt att bli bränd.
  • Golf och fiske är populära turism attraktioner och du bör komma ihåg att packa lämpligt för dessa utflykter. Ta ett metspö för saltvatten och alla redskap du behöver. Bryggorna kommer att erbjuda en möjlighet att köpa en multi-dagars fiskekort men det är inte mycket mindre än en årlig licensavgift.
  • Om en dags utflykt innebär en hel del promenader, se till att packa lämpliga skor inklusive golfskor, tennis skor, flip flops eller bekväma sandaler.
 3. 3
  Ta med din aptit. Restaurang rad erbjuder välkända restaurangkedjor tillsammans med dussintals exklusiva till Myrtle Beach.
  • För något höft du kan prova Hard Rock Cafe '(den enda pyramiden i Myrtle Beach), House of Blues och Planet Hollywood.
  • Det finns också 100 + skaldjursrestauranger, vissa erbjuder bufféer som verkligen är allt du kan äta. Dessa erbjuder ibland stora vyer med nautiska teman och val att konkurrera Las Vegas. # Packa extra påsar. Snäckskal är riklig och presentbutiker med prisvärda presenter är lätta att hitta.
 4. 4
  Viktig information som du behöver komma ihåg (såsom hotell telefonnummer, bokning siffror osv.) Och en kamera för att fånga alla de minnen du kommer att göra i Myrtle Beach.

Tips

 • Håll hårspray, tandkräm och schampo i separata påsar zip-lås, på det sättet, om de läcker, dina andra objekt är gratis en klibbig röra.
 • Håll ett öga på vädret. Låt inte prognosen för åska skrämma dig. Eftermiddagen åskväder är vanliga under sommaren.
 • Kom ihåg: ha kul! Det är din semester!
 • Liksom alla semesterorter din ränta beror på när du bokar. Till skillnad från Jersey Shore kan du enkelt spendera mindre än 150€ en natt på ett hotell eller beach house. Hus hyr vanligtvis för 750€ per vecka. Om du hittar en person hyr du kan få det för mindre.
 • Hjälmar inte krävs enligt lag när man rider en motorcykel, men du kommer att gå till federalt fängelse för att vidröra en oäkta sköldpadda eller stjäla sina ägg.