Wko

Hur att packa flytande och geler på ett plan

Du har din tandkräm, din fuktighetskräm och andra vätskor och geler i ditt handbagage. Du är i screening och du har precis fått reda på att du inte är tillåtet att ta dessa! Här är hur du packar dem.

Steg

Hur att packa flytande och geler på ett plan. Läs vikten på dina objekt.
Hur att packa flytande och geler på ett plan. Läs vikten på dina objekt.
 1. 1
  Få en kvart-storlek (eller mindre), genomskinlig plast, zip-top (zip-lås) väska.
 2. 2
  Läs vikten på dina objekt. De får inte överstiga 3 gram (85g (90 ml)), och de måste vara resestorlek.
 3. 3
  Montera dem bekvämt i zip lock påse när du har samlat objekten.
 4. 4
  Blixtlåset och lägg den i din carry-on.
 5. 5
  När du kommer till screening, ta ut påsen och placera den i lådan, tillsammans med andra små elektronik.
 6. 6
  Ta ut påsen när du kommer till screening. Placera den i rutan säkerhet tillsammans med alla elektronik (mobiltelefoner, bärbara musikspelare, bärbara datorer, etc).
 7. 7
  Placera påsen på röntgen, ta ut den och den andra änden, lägger tillbaka den i ditt handbagage.

Tips

 • Varje medlem av partiet har rätt till en påse. Så om du reser med ett barn, kan barnet också ta en påse.
 • Håll en korg eller låda i en garderob. När du tar hem ett hotell schampo, få en gratis testperiod storlek med köp eller tänka på att plocka upp en extra eller två från resor storlek delen av butiken kan du lägga till det till din försörjning. Du kommer alltid att ha små storlekar redo för resor eller för oväntad gäst.
 • Spara de mindre storlekarna av hudvård produkt som erbjuds som en gåva med köp över disk köpcentret makeup. Detta är ett utmärkt sätt att resa med kvalitetsprodukter.
 • När du handlar för din normal hälsa och objekt skönhet leta efter speciella produkterbjudanden. Många märken kommer att fästa en gratis resa storlek av en ny produkt. Spara detta för framtida bruk.
 • Flytande mediciner kan falla utanför dessa riktlinjer och kan ha särskilda regler. Ring ditt flygbolag för mer information.
 • Om en av dem är för stor, köpa ett fall över den och fylla upp den.

Varningar

 • Dessa tips är användbara för att flyga i USA, Kanada och vissa andra länder. Om du flyger i ett annat land, kontakta ditt flygbolag för mer information och särskilda krav före resan.
 • Hotbilden förändras ofta. Detta kan leda till att flygbolagen att ändra sina regler för transport av vätskor och geler plötsligt. Var förberedd och spara lite utrymme i resväskan, ta din väska eller kasta bort de vätskor du tänker handbagage innan de får gå ombord på planet. De kan sluta tillåta passagerare att resa med vätskor och det kan ta lite tid för dem att få ordet.
 • Håll dina vätskor och geler i sina ursprungliga förpackningar eller köpa rättegång storlekar. Ibland överföring av vätskor till mindre och icke-märkta generiska behållare kan göra inspektörer misstänksam. Om du reser ofta ska du bara köpa en leverans av dina favoritprodukter i resor storlekar att hålla tillgängligt för dina resor.

Saker du behöver

 • Quart-storlek (eller mindre), genomskinlig plast, zip-top väska.
 • Vätskor och geler (ej överstiga 3oz/85g/90ml).