Wko

Hur att bilda ett aktiebolag (LLC) i USA

Aktiebolag ("llcs") är populära affärer strukturer för partnerskap och individer, på grund av den attraktiva skattemässiga och juridiska fördelar, och personligt ansvar skydd som de ger. LLCs är lätt att ställa in, och medan många jurister, revisorer, och en uppsjö av tjänsteföretag kommer att ställa en upp för dig, många av dessa tjänsteleverantörer bara slutföra den första delen av processen, lämnar resten upp till dig. Du kan spara pengar och frustration genom att bilda bolaget själv. För att göra detta, följ stegen nedan.

Steg

Hur att bilda ett aktiebolag (LLC) i USA. Leta upp din statens LLC lagar.
Hur att bilda ett aktiebolag (LLC) i USA. Leta upp din statens LLC lagar.
 1. 1
  Leta upp din statens LLC lagar. För att göra detta, följ dessa steg:
  • Besök den begränsade Center Liability Company. Centret erbjuder en stämning till varje stats lagar som reglerar llcs. Ett citat är titeln, kapitel och avsnitt i ett lag, som används för att lokalisera den specifika lagstiftningen inom det större statlig eller federal kod.
  • Välj din stat från listan med länkar och leta efter citatet till din stater LLC lagar.
  • Kopiera citat och sedan köra en sökning efter den på din favorit sökmotor. För de bästa sökresultaten, bifoga citatet inom citationstecken, till exempel "Ala-kod Ann. Tit. 10, CH. 12, § § 1-6." istället för Ala kod Ann. Tit. 10, kap. 12, § § 1-6.
 2. 2
  Bestäm i vilken stat du kommer att bilda din LLC. Många företagare kommer att behöva bilda sin LLC i sin hemstat, dock kan vissa vara kompetent att bilda en LLC i någon stat de själva väljer. Följ dessa riktlinjer när beslut fattas om att bilda din LLC:
  • Bilda din LLC i ditt hemland. Om du bor i Europa ("USA"), och kommer att handelstransaktioner i ditt hemland, experter rekommenderar att du ansöka om inkorporering där, så många statliga lagar kräver llcs som affärer inom staten att registrera LLC i detta tillstånd. Handelstransaktioner i allmänhet innebär att äga eller hyra kontorslokaler och ha anställda inom staten. Du kan kontrollera ditt hem statens LLC stadgar att avgöra hur den definierar handelstransaktioner, och om du kommer att behöva för att bilda din LLC dit.
  • Bilda din LLC i en annan stat än ditt hemland. Om din LLC är internetbaserad, och du har inte en fysisk plats i någon stat, kanske du vill överväga de skattemässiga fördelarna med att införliva i en annan stat än ditt hemland. För mer information om att införliva i andra stater, och vilka stater erbjuder skattelättnader, se författaren Jennifer reuting s artikel om att välja en stat där infoga.
 3. 3
  Granska din statens LLC lagar för krav och begränsningar LLC namn. Lagarna om namngivning av aktiebolagslagen varierar från stat till stat och krav eller restriktioner kan inkludera:
  • Att namnet slutar med beteckningen "Limited Liability Company", "aktiebolag" eller en förkortning av en av de två, som "Bra", "Bra", eller "Ltd Ansvar Co".
  • Att namnet inte kan vara samma som ett annat aktiebolag registrerat inom staten.
  • Att namnet inte kan innehålla vissa förbjudna ord, till exempel "bank", "förtroende", eller "försäkring".
 4. 4
  Välj ett namn för din LLC. Välj ett namn för din LLC som överensstämmer med din statens lagar som reglerar namngivning av aktiebolag. Nolo Law rekommenderar att ditt namn:
  • Vara särskiljande
  • Vara minnesvärd
  • Lätt stavas och uttalas
  • Föreslå de produkter eller tjänster du erbjuder
  • Skilj dig från dina konkurrenter
 5. 5
  Kontrollera att din LLC namnet är tillgängligt. Om du planerar att bilda en LLC i en stat och göra affärer i en annan, bör du kontrollera att ditt namn finns i båda staterna, som statens lag kan kräva att du registrerar din LLC i någon stat där du gör affärer. Aktiebolaget Center erbjuder en länk till varje stats sökformulär, där du kan se om ditt namn finns tillgängligt.
 6. 6
  Välj en registrerad agent. En registrerad agent, eller agens, är en person som valt att acceptera rättstjänst, bör ditt företag bli involverad i en rättsprocess. Processen medlet måste vara en vuxen person med hemvist i den stat där du bilda din LLC. Du kan namnge själv som registrerat ombud, din advokat (Glöm inte att be honom eller henne först), eller anlita en servicetekniker. För att hitta nationella och lokala agens, använd din favorit sökmotor för att söka "agens". Du kanske också vill kolla med din statssekreterare kansli, eftersom det kan ha en lista över företag som tjänar som agens. Du kan hitta din statens statssekreterare hemsida genom att följa lämplig länk på Advokatbyrå av travis Bowen, pc: s hemsida.
 7. 7
  Fila dina artiklar i formation eller organisation. Många stater tillåter företag att lämna in artiklar av Bildande eller organisation på nätet. Följ instruktionerna för att bilda ett nytt företag för dig statens statssekreterare hemsida. Du kan hitta din statens statssekreterare hemsida genom att följa lämplig länk på Advokatbyrå av travis Bowen, pc: s hemsida.
 8. 8
  Förbereda och genomföra ett driftavtal. Ett operativsystem är ett kontrakt mellan medlemmarna (ägarna) av LLC och omfattar ämnen som de ursprungliga medlemmarna och deras respektive intresse i företaget, fördelning av vinster och förluster mellan medlemmarna, rösträtt, rutiner för att ta emot nya medlemmar och utträde nuvarande medlemmarna, och regler för att hålla möten. Se Internet Legal Research Groups [ http://www.ilrg.com/forms/llc-opag-mem/us Limited Liability driftavtal sidan] för en gratis Operating Agreement formulär. Bara välj din stat från listan över länkar.
 9. 9
  Skaffa ett Employer Identification Number ("ein"). Om inte din LLC är har endast en medlem och du tänker att filen skatter som en bortses enhet (du kommer att inkludera ditt företag intäkter och kostnader på dina personliga inkomstskatter), måste du skaffa ett EIN. För att få din EIN nätet, gå in på IRS webbplats. Du kommer att få ditt EIN omedelbart efter att ha lämnat i ansökan online. För fullständig information om eins se IRS publikation Förstå din EIN.
 10. 10
  Arkiv Internal Revenue Service ("IRS") bildar 8832, om det behövs. LLC: s är statliga enheter, som inte erkänns av IRS vid inkomsttaxeringen. Därför måste all LLC: s välja om för att klassificeras som ett partnerskap, en sammanslutning beskattas som ett företag, eller ska beaktas som en separat enhet. LLC: s med mer än en medlem kan inte välja att bortse som en separat enhet. Om du misslyckas med att filen Form 8832, kommer din LLC klassificeras som ett partnerskap, om det finns fler än en medlem, och om den har bara en medlem, som ett bortses enhet. Du kan hitta IRS på IRS webbplats.

Tips

 • Innan namnge din LLC, kanske du vill läsa Nolo Law Välj ett vinnande namn för affärer. Artikeln innehåller information om varumärket överväganden när man väljer ett företag namn.

Varningar

 • Du bör rådgöra med en auktoriserad revisor ("CPA"), inskrivna IRS agent, eller licensierade skatt advokat innan ansökan varje handling, som kan påverka dina lagliga eller få rättigheter och skyldigheter.