Wko

Hur att besöka New York City på en budget

Miljontals turister från hela världen besöker New York varje år, och det är inte konstigt att de bidrar mer än en miljard dollar till stadens ekonomi. Däremot behöver du inte bryta banken att besöka Big Apple. Dessa steg och tips hjälper dig att besöka New York på en budget utan att offra tid eller njutning.

Steg

Hur att besöka New York City på en budget. Skapa en organiserad budget plan innan du.
Hur att besöka New York City på en budget. Skapa en organiserad budget plan innan du.
 1. 1
  Skapa en organiserad budget plan innan du. Om du vet att du kommer att göra en hel del shopping eller ta dyra sightseeingturer, kolla med din bank för att säkerställa rätt finanserna är tillgängliga. Det är inte ett problem om du väljer att avstå från vissa attraktioner på din resa på grund av kostnaden - du alltid kan besöka dem på återresan till staden.
 2. 2
  Investera i en all-tillgång, förutbetalda City Pass. Exklusiva kort som den New York Pass och City Pass erbjuder fri entré till mer än ett dussin populära turistattraktioner i Big Apple, en insider guidebok, användarvänliga gränssnitt och jämn linje hoppa privilegier allt för en rimlig avgift. Det kan kännas som mycket att punga ut i början, men det kommer sannolikt att spara dig tusentals dollar på lång sikt.
 3. 3
  Välj den bästa tiden att besöka. Även New York lockar en generös publik året, här är för-och nackdelar för varje säsong:
  • Vinter: Vintersäsongen är en bra tid att besöka New York, speciellt efter semestern när massorna har gallrats kraftigt eller när staden är täckt i snö. Men många besökare hittar minusgrader olämpliga för promenader och besöker utomhus attraktioner, som Times Square, som är rikligt.
  • Spring: Besöker under våren är en trevlig upplevelse, med varmare, milda temperaturer och träden börjar knoppas och blommar med färg i Central Park. På nedsidan, kan staden bli trångt runt påsk och Spring Break, och vissa attraktioner och hotell ofta betalt fullt pris efter vintersäsongen.
  • Sommar: New York på sommaren är varmt, fuktigt och några duschar eller åska som bokstavligen kan dämpa en dag är alltid en möjlighet. Omvänt kommer den lokala publiken har lättat och många hotell och restauranger erbjuder sommar erbjudanden och specialerbjudanden på out-of-town besökare. De längre dagarna och mestadels soligt väder finns stora fördelar också.
  • Höst: En annan bra tid att besöka New York är på hösten, när vädret är svalare men ändå bekväma och färgglada löv samlas i varje gathörn. Dock är säsongen vanligtvis en av de mest populära, trångt och dyra tider på året, den sistnämnda omständigheten inte ett gott tecken om du reser budget-medvetna.
 4. 4
  Om du bor inom några timmars bilresa, överväga att besöka för dagen istället för att stanna över natten. Utan att behöva oroa sig för boende kan du spara en överraskande stor investering av pengar. Det finns faktiskt vissa marken du kan täcka in bara en dag besök till New York, oavsett om du spenderar det Uptown, Midtown, eller Downtown.
 5. 5
  Om du bestämmer dig för att stanna över natten, boka ett hotellrum tidigt och surfa på webben för de billigaste priserna. Bokning är tidigt nyckeln i processen för budget reser. Kontrollera webbplatser som eller Travelocity för hjälp, eller se den här artikeln. Många hotell i Manhattan är rena, bekväma, och locka plånböcker av alla storlekar, så vistas i flera dagar är enklare än du kanske tror vid första.
 6. 6
  Gå på en veckodag. Du hittar bättre hotell priser, erbjudanden restaurang, tillfälliga rabatter på många attraktioner och ibland mindre överväldigande folkmassorna om du undviker att besöka på helgerna.
 7. 7
  Utnyttja New Yorks billiga allmänna kommunikationer. Medan du tar en cab överallt kan vara mer praktiskt, kommer kostnaderna per ride snabbt lägga upp. Istället köper en Metrocard med tillräckligt åkattraktioner att pågå längden på din resa och hoppa på tunnelbanan eller ta bussen till din destination. Vet vart du ska undvika att gå vilse och behöva spendera pengar på en taxi för vägen tillbaka, och lära sig att navigera New York. Visa även promenader, vilket är inte bara gratis, men även bra träning.
 8. 8
  Gör en Beeline för stadens rika fria platser och attraktioner. Dessa inkluderar, men är inte begränsade till, Times Square, New York Public Library, central park, ground zero, och Rockefeller Center. De områden som anges ovan är bra ställen att se och besöka, särskilt om du har mer än en dag i stad.
  • Tänk på att du inte behöver undvika New Yorks legendariska varuhus och butiker när du reser på en budget. Window-shopping är alltid kul, liksom att stoppa in i butikerna för att prova på kläder eller få en närmare titt på en dyr souvenir.
 9. 9
  Ät billigt. Medan the Big Apple presenterar några av världens bästa restauranger, behöver du inte äta på varenda en av dem och hamna stå för dyra räkningen. Istället har det bästa av två världar genom att ha en trevlig men liten frukost, en snabbmat lunch och splurging på middag. Om du absolut behöver spara pengar, överväga att föra din egen mat. En säckar lunch och några mellanmål för dagen från en lokal närbutik bör inte kosta mer än 10€ USD.
  • Restaurang vecka i New York är ett årligt evenemang som erbjuder full-rätters lunch och middag måltider till halva priset, normalt hålls en gång på vintern och en gång under sommaren på deltagande restauranger. Dessa är båda fantastiska tillfällen att besöka, och har den extra fördelen av mindre dyra måltider på några av stadens mer exklusiva matställen.
 10. 10
  Inte handla loss. Många av souvenirer i New Yorks presentbutiker kan hittas i din lokala köpcentret till halva priset, samt kläder, elektronik, etc.
 11. 11
  Kom ihåg att betala ibland. Medan du reser på en budget, det betyder inte att du måste avstå från allt dyra Big Apple har att erbjuda. Njut minst en middag på en posh restaurang, köpa en eller två av dem outfits eller t-shirts du kan inte få någon annanstans, eller besöka den attraktion du kanske inte återvända till i framtiden.

Tips

 • Ser inte ut som en turist. Detta kommer att ha en liten negativ intryck på människor, särskilt New Yorkers. genom att gå i takt med massorna, undvik gawking eller stirrar upp på skyskrapor, och dikning midjeväska, Frihetsgudinnan hatt, turistkarta, etc.
 • Ta Staten Island Ferry. Rides är helt gratis varje sätt och erbjuda samma natursköna vyer över nedre Manhattan, Brooklyn Bridge, Frihetsgudinnan och Hudson / East River som de dyra turistbåtar att täta Manhattan hamnen.

Varningar

 • Vissa stadsdelar inom New York City städerna kan vara billigare att bo i eller besöka (som Harlem, Spanish Harlem, eller Bronx), men de kan också verka skrämmande och osäkert att en turist. Var förberedd och leta upp information om dessa områden ligger nära Manhattan om du vill besöka dem.